Viata

Lumea se schimba, viata se schimba, omul…

Nu sta pe loc, daca vrea sa traiasca isi traieste viata, care fie vorba intre noi daca ati depasit o anumita limita de varsta ati observat si voi ca nu sta pe loc. Trebuie sa faci fata si sa tii ritmul, fiindca viata e in continua miscare, totul se schimba.

Asa si viata mea, proaspat absolvent…de luni incep munca. Vor avea loc schimbari, pe unele le intuiesc altele inca imi sunt necunoscute dar ma astept sa apara si sper sa fiu pregatit sa le confrunt.
Viata merge mai departe orice ar fi!

Momentan ma bucur de ce am realizat in viata, sunt bucuros fiindca sunt sanatos fericit si implinit dar cum toate sunt o stare de moment, trebuie sa lucrezi, sa te gandesti la ce are sa vina fiindca incep sa ma repet viata nu sta in loc iar noi suntem meniti sa ne traim viata.

Anul acesta am bifat o sumedenie de dorinte, amintite in lista de dorinte destinata pentru 2014 si sa nu uitam ca mai sunt vreo 4 luni.

Am bifat toate puntele numerotate, mai putin 3-ul dar mai este timp pana la sfarsitul anului si pentru el. Din optionale nu m-am apropiat, dar mi-am formatat hardul, am achizitionat un hard extern…laptopul meu vechi este ca nou dupa aceasta operatiune. Bicicleta as putea sa-mi cumpar dar nu as avea unde sa o tin, iar acum ca am masina…nu prea ii mai vad rostul.
Din pacate nu am calatorit pe cat mi-am dorit de mult, dar nu-i timpul pierdut, desi serviciul ma va retine in localitate 5 zile din 7.

Urmeaza sa ma inscriu la master, sa sustin un examen de admitere…sper ca totul sa fie bine. A fost un an profesional plin de reusite.

E drept ca eu trag linie cam devreme, abia se termina vara zilele astea, dar asta este sunt mai neconventional macar de data aceasta.

Tagged

10 thoughts on “Lumea se schimba, viata se schimba, omul…

 1. vorbi “batranul” din tine! mult succes! de maine abia pasesti in etapa vietii in care timpul nu mai tine cu tine! 🙂

  1. Moromete, sau Preda 😀 iti multumesc pentru atentionarea de la “sfarsitul capitolului”…inceputul noului capitol.
   Sper sa fie bine! Iti multumesc pentru urari!

 2. Muncesc de 3 ani si tot am avut timp sa ies din tara, sa vizitez unele locuri. Trebuie doar sa fi ‘strangator’ si sa iti faci din timp buget, altfel degeaba ai timp si dorinta.

  1. Nu stiu daca bugetul va fi o problema, dar timpul mi se pare destul de scurtut…fata de cum eram obistuit ca elev si apoi ca student.

 3. Ma bucur sa te regasesc optimist, fericit, implinit. Mult succes cu noul job. Sau vechiul? Si multe dorinte bifate in viitor!

  1. Da este noul vechi loc de munca, insa sunt foarte bucuros s-au schimbat mai multe in bine, sper sa ma ridic la nivelul asteptarilor si chiar peste :D.
   Multumesc pentru urari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.