Viata

Logica institutiilor de studii superioare

Sunt in plina sesiune, intr-un fel mai am 2 examene de dat, mai astept un rezultat si urmeaza si lucrare de licenta si prezentarea proiectului de licenta, dar am facut cursul festiv.
Curs in care am imbracat roba si toca de absolvent, am mutat in mod traditional snurul de pe partea stanga pe cea dreapta…
Doar ca nu mi se pare logic sa faci cursul acesta inainte de a obtine diploma, e drept ca dupa dobandirea licentei probabil ar fi mult prea greu sa-i mai aduni pe toti in acelasi loc, dar totusi semnificatia isi pierde din valoare cand exista sanse dupa caz sa te fi bucurat degeaba. Pentru unii sanse mai mici, pentru altii mai mari.

Practic n-am terminat facultatea, dar:

8 thoughts on “Logica institutiilor de studii superioare

  1. Mai rău e că la liceu primim diplomele cu toate că școala încă nu e gata. Practic a doua zi poți rămâne repetent însă ai purtat roba.

  2. Asa e si pe la mine, doar ca noi n-am fost uniti, nu am fost la pozat in roba… am fost prea ocupati de restante 😀

    1. probabil de asta s-a si facut inainte, fiindca dupa ce ne luam licenta nu cred ca ne mai prinde cineva…impreuna :D, toti vom fugi care incontro.

  3. Felicitaaari Pato!!! 😀
    Sa stii ca si eu ma intrebam acelasi lucru. Nu prea are sens, dar na, exista diverse motive pentru care se fac lucrurile in ordinea asta 🙂

    1. probabil “motive” se gasesc pentru orice, logic mi s-ar parea dupa…cand iti inmaneaza diploma de licenta

Leave a Reply

Your email address will not be published.