Viata

Lista de dorinte 2013-2014

Trebuie sa ne facem un wishlist fiindca daca n-am visa nu am avea obiective, implicit nu am realiza mare lucru.

Sa incepem cu:
1. Trebuie sa promovez toate examenele din cele doua sesiuni, care ma asteapta si sa culminez cu promovarea examenului de licenta.
2. Sa fiu sanatos!
3. … stiti voi, e mai personal.
4. Automobil.
5. Nexus Google 5.
Optionale:
-laptop nou;
-bicicleta;

Lista mare, dificila si costisitoare as zice dar vedem ce se intampla intre timp…

Voi mai asteptati? Ori sunteti fani surprize..

Tagged ,

18 thoughts on “Lista de dorinte 2013-2014

 1. nu inteleg de ce pe primul loc ai pus sa promovezi examenele din cele doua sesiuni cand cu totii stim ca nici o invazie extraterestra nu te-ar putea impiedica sa faci acest lucru

  1. Pai nu este usor deloc, pare din ce in ce mai greu pe zi ce trece…nu-i usor sa realizezi lucrurile astea iar pentru mine reprezinta o prioritate.

 2. Multa bafta in indeplinirea dorintelor, Pato, dar acest wishlist nu se face la inceput de an? 😀 😛
  Vad ca ai planuri mari, un automobil? Un nexus? Un laptop? Trebuia sa scrii din start ca vrei sa castigi la loto… 😛
  Eu nu ma grabesc deloc cu dorintele. In Ianuarie 2014 voi face o mica lista. Hai ca nu mai e mult. :))
  Multa iubire si sanatate pana atunci! 🙂

  1. Pai ma bazez si pe Mos Craciun, poate poate…eu cred ca am fost cuminte.
   Nu chiar la loto, insa n-ar strica, desi nu cred ca voi juca.

 3. Sunt realizabile 🙂 Totusi, este pacat ca ai pus la laptop si bicicleta “optionale”. Asta inseamna ca accepti faptul ca s-ar putea sa nu le primesti, deci mai mult ca sigur ca nu o s-o faci.
  Mai Pato, cand iti spun ca daca iti doresti cu adevarat ceva, o sa primesti, nu o spun de umplutura. Stiu ce vorbesc 😉
  Subconstientul nostru e atat de puternic, nu multi isi dau seama… El lucreaza non-stop si cu cat te gandesti mai mult ca o sa ai un lucru, cu atat subconstientul va incerca sa transforme gandul in echivalentul lui fizic. Iti propun sa scoti la imprimanta niste poze pentru fiecare din dorintele de mai sus (de exemplu o poza cu laptopul pe care ti-l doresti) si sa te uiti zilnic 1 minut la ele. Asa o sa ti se penetreze in cap. Ai sa fi foarte uimit ca in timp vor aparea atatea oportunitati sa le realizezi. Mult succes :D!

  1. Probabil ai dreptate, am un laptop care arata si functioneaza destul de normal…e de cand am intrat la facultate, si n-am reinstalat de cand l-am pus in functiune prima data Sistemul de Operare …probabil are nevoie de o formatare hard fiindca merge mai greut, acum. Insa mi-ar fi necesar un hardisc extern de imprumut cateva ore, sau o zi…
   Implicit n-am nevoie de un laptop nou fiindca cel pe care-l am isi face datoria excelent la ce aplicatii “rulez” pe el.

   De asta am pus la optionale, asa si bicicleta mi-o doresc insa cum ziceam si intr-un articol precedent exista niste impedimente care nu o posteaza pe un loc prioritar, in momentul asta!

  1. O sa fac o serie de articole in care o sa va consult, pe voi toti cititorii… depinde de multe, vreau una ieftina, buna si fiabila.

  1. Banuiesc ca e bine si asa, nici eu nu-s adeptul listelor insa am zis ca de ce nu?
   Oricum am vazut ca simpatic cum revin unii si incep sa bifeze sau sa taie, una cate una…n-am experimentat niciodata nici la piata nu ma duc cu lista.

 4. Imi place ideea cu wishlist. Te ajuta sa iti limpezesti gandurile, sa afli ce iti doresti cu adevarat si de ce iti doresti, sa inveti sa si renunti, cand dorintele sunt exagerate, sa te mobilizezi ca sa obtii ceea ce iti doresti. E bine, e ca un program de educare a vointei si a spiritului intreprinzator.
  Iti doresc sa poti bifa toate cele cuprinse in lista !

Leave a Reply

Your email address will not be published.