Viata

Limonada de la producatorii de bere

Vara asta limonada este la putere… nu stiu cum au facut producatorii de lamai, ca isi promoveaza “acreala” in toate industriile alimentare. Maine poimaine vedem un monopost de formula 1 “lemoncar”.

Producatorii de bere au inceput timid anii trecuti sa introduca berea cu lamaie, in tara noastra “bananiera” considerata de unii.

La inceput a fost Becks Lemon, unica, inegalabila cea pe care o stim cu totii… mai avea gust si a bere sa-i zicem bere cu aroma de lamaie. Pentru o bere ca asta, pot politistii sa-ti dea o amenda!

foto via

De anul asta producatorii locali de bere Bergenbier si Ciuc se bat pentru cea mai buna limonada imbuteliata in sticle de bere, doze de bere.

Nu stiu cum au aparut cele doua produse pe piata, ma refer la data aparitiei, insa eu cred ca ordinea e urmatoarea

Ciuc Radlerlimonada in toata regula cu usor iz intepator de bere.

Bergenbier Fresh Lemon – limonada toata ziua… sfatul meu in cazul in care vreti sa beti o limonada chiar si de la chioscul din colt.

Tagged ,

18 thoughts on “Limonada de la producatorii de bere

 1. Si eu tot limonda prefer sa beau vara. 😀 Dar o prepar acasa astfel: un pahar de apa minerala, o felie de lamaie si doua cuburi de gheata. No alcohol. 😛

 2. nu cred ca e o combinatie prea buna,ori beau o bere ori limonada.Amestecatura asta nu ma atrage deloc.

  1. Ana dar asta ziceam si eu e mai limonada decat becks… dar ai incercat Bergenbier fresh lemon? 😀 Aia e cea mai smechera limonada :-p

 3. Când vreau să simt gustul adevărat al unei beri, iau o bere normală, clasică. Dacă vreau limonadă, îmi iau limonadă, nu bere cu limonadă.

 4. Cititi eticheta la berea cu lamaie – indiferent de producator – cel putin de doua ori mai multi conservanti decat la o bere normala asa ca … pas.

  1. Stiu tu faci parte din “partidul fetelor care beau doar apa plata cu lamaie” :D. E bine si asa, de la bere faci burta :-p

   1. Nici vorba! Cand ies si mi-e pofta beau o bere sanatoasa, nu cu fructe, nu cu lamaie sau cu alte bazaconii. Daca nu as avea bere normala si ar trebui sa beau una cu lamaie as cere o limonada, de aia am zis a o prefer. 🙂

  1. intr-u totul de acord cu tine cu struto-camila. In plus chiar nu sunt naiv sa cred ca ce e in berile astea e fix suc de lamaie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.