Viata

Last time in Bucharest

Ultima data am fost in Bucuresti de Halloween cu gand de petrecere, desi am aflat cand m-am trezit de incidentul din Colectiv inca de cand am facut ochi, nu parea atat de grav si oricum promisesem ca merg la Bucuresti, iar eu nu prea sunt omul care sa dea inapoi asa ca mi-am dat cu praf de mers si pe la pranz eram in Bucuresti.

Efectiv dupa ce m-am acomodat aerului tare de Bucuresti am plecat la un parc de aventura de langa Balotesti, unde cateva ore am incercat abilitatile “primare” ( conform teoriei lui Darwin) si sa stiti ca n-am pierdut mare lucru din vremea cand probabil eram vreo specie de primata.

A fost o experienta frumoasa fiindca nu m-am mai catarat in copaci de cand eram copil si nu mai incercasem niciodata tiroliana. Mi-a placut!

Din cauza incidentului tragic, toate cluburile erau inchise( sau poate nu toate cluburile) dar nici noi nu eram prea pusi pe petrecere asa ca am ales sa fim mai sobri si sa mergem la un film in Afi Cotroceni.
Zis si facut…cand sa ma imbrac pentru film, pac observ ca pantalonii mei sunt rupti in zona inghinala…Si ca niciodata, de obicei imi luam pantaloni de schimb in bagaj cand plecam acasa, dar de data asta am zis ca doua zile ce se poate intampla.

Astfel am mers cu pantalonii rupti in cel mai tritat mall din Bucuresti, am intrat in primul magazin si am luat prima pereche de pantaloni…culmea s-au potrivit ca marime din prima.

Nu mai plec fara pantaloni de schimb nici pana la munca.

9 thoughts on “Last time in Bucharest

    1. posibil de la hamurile alea sa mi-i fi rupt… s-o fi acumulat forta intr-un punct cand ma dadeam cu tiroliana, sau cand am ramas agatat in mijlocul unui traseu.

    1. Din pacate anul asta nu prea am ajuns deloc prin Bucuresti, cu munca e din ce in ce mai greu sa ajung asa vreo cateva zile. Dar da cand ajung prin capitala am grija ca fiecare experienta sa fie notabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published.