Viata

La mulţi ani România!

La mulţi ani dragi români!

Anul trecut pe vremea asta, după sfârşitul paradei militare dedicate zilei de 1 decembrie…mă plimbam prin Herăstrău şi îmi amintesc că am mâncat pentru prima dată castane. Weekendul acesta nici n-am putut să ies din casă fiindcă m-a durut piciorul drept dar să mai plec pe undeva departe…aş vrea ca într-un an de 1 decembrie să mă prindă timpul la Alba Iulia, locul unde s-a înfăptuit acest eveniment istoric.

Gândurile mele bune merg către voi toţi, cei care citiţi acest articol dar şi catre cei apropiaţi şi dragi voua, fiindcă aşa simt!

Celălalt ochi plange din cauza decesului unui cunoscut actor, care a jucat în numeroase filme dragi mie…Paul Walker RIP! Cum ziceam, încă o persoană a alunecat de pe culmile subţiri gloriei

La mulţi ani România!

Tagged

10 thoughts on “La mulţi ani România!

 1. La multi ani! Esti un pic cam trist de cateva zile, asta remarc eu din postarile tale. Poate o sa te inveselesti cand o sa ninga! Eu am urmarit cu bucuria unui copil mic parada din fata televizorului, foarte frumoasa! Pacat ca se mai gasesc si cativa care cauta sa strice un eveniment frumos, se gasesc sa strige nemultumurile azi….macar azi ar trebui sa lasam deoparte chestiunile politice… Mie de mic copil mi-a placut parada:-), nu stiu daca acest lucru se datoreaza faptului ca am bunic, unchi, parinte, si acum iubit:-) care toti lucreaza in ministerele care defileaza in aceasta zi, dar pe mine mereu m-au incantat defilarile de 1 dec. De abea astept spectacolul de la noi din oras si inchiderea cu defilarea de torte:-) . Eu sunt mandra ca sunt romanca, si imi iubesc tara!

  1. Multumesc! La multi ani si tie!
   Asa par, n-as crede ca sunt…sunt in momentul ala de constientizare, ca viata nu-i o joaca dar ca noi suntem niste jucarii in viata :D. Glumesc!

   Anul asta ma urmarit si eu parada la TV, anul trecut n-au fost asa ba chiar se auzise ca nici avioane nu vor survola cerul…dar in ultim moment au decis sa plimbe o formatie de 3-4 avioane si 3 elicoptere. Anul asta a fost fastuos…o vrea sa credem ca am iesit din criza? Ca nu prea imi vine sa cred ori e la fel ori mai rau ca anul trecut.

   Este un moment interesat sa vezi adevaratii eroi in singurul lor moment de glorie, probabil…trecerea pe sub Arcul de Triumf, ziua in care ei chiar sunt apreciati. Fiindca maine se va vorbi de pensiile nesimtite ale veteranilor, etc. subiecte sunt!

   N-am vazut niciodata parada 1 Dec in Braila, nu stiu daca exista asa ceva :)), sincer.

   1. Unde sunt centre militare sunt si parade, la mine in oras a fost, dar eu am ales sa o vad pe cea la tv, si diseara vad retragerea cu torte:d de la mine din oras. Criza, probleme? Persista….insa macar pt o zi sa uitam de ele….

    1. La mine in Braila, au fost o multime de astfel de centre militare, sunt o multime de cazarme in oras. Ups! Au fost…

 2. Am fost acum 7 ani la Alba-Iulia si mi-a placut enorm, atunci am fost si la prima parada pe viu ca sa-i zic asa. Am vrut chiar anul acesta sa mai merg o data dar nu am gasit partener de drum si de plimbat pe acolo.

  1. Foarte frumos, am auzit si eu ca e frumos…abia anul trecut am avut ocazia sa merg la Bucuresti care fata de Alba Iulia este mult mai aproape!

   1. Pai de la tine chiar ca e mai greu de ajuns… Auzi, nu faci si tu butoanele astea de reply mai colorate din start?

    1. 😀 pai nu stiu cum, dar rezolv eu cumva cu am rezolvat toate problemele daca mai sunt chestii care deranjeaza te rog sa-mi comunici

Leave a Reply

Your email address will not be published.