Viata

La multi ani 2018

Bine v-am regasit in noul an, sper ca sanatosi, voiosi si cu chef de socializare.

Sper ca anul acesta cheful de socializare sa nu-mi lipseasca nici mie, fiindca  simt lipsa a ceea ce realizam pe blog in urma cu 3, poate 4 ani. Am sperat asta si in anii ce au trecut dar cum foarte multe s-au intamplat in viata mea, in general lucruri bune, nu am reusit sa transmit prea mult din timpul si “lipsa mea de inspiratie” aici pe blog.

Sper ca 2018 sa inceapa cu o surpriza atat pentru mine cat si pentru voi, inca nu este nimic concret, dar cu putin ajutor sper sa apara o schimbare in vietile noastre…fireste ca imi doresc doar schimbari in bine, asemeni urarilor de an nou.

Facand  un scurt rezumat pot spune ca anul trecut am bifat cateva lucruri pe plan personal si profesional care m-au bucurat.

Am reusit sa vizitez si anul trecut mai mult decat mi-am propus si in acest sens m-am gandit ca va trebui sa va povestesc aici, in cateva articole experientele mele.

Au aparut multe lucruri pe care nu le cunoasteti, dar pe care sper sa le pot impartasi cu voi in perioada ce urmeaza.

Am numeroase ganduri pentru viitorul apropiat si sunt mereu intr-o  miscare spre a ma cunoaste, regasi si tot tacamul spre a-mi dovedi mie adevaratele capabilitati pe aceasta lume. Simt ca pot mai mult, vreau sa-mi dovedesc ca pot mai mult si sa inteleaga si cei din jurul meu, in cele din urma, ca pot mai mult decat vreau sa dovedesc.

Acestea fiind spuse va doresc un an nou fericit si ne auzim in urmatorul articol de pe blog!

#27yearsnow

 

Tagged

3 thoughts on “La multi ani 2018

  1. La mulți ani, Pato! Anul ăsta va fi cel mai bun și cel mai zdruncinat în același timp 😀 Să ne auzim cu bine, eu am făcut primul pas, back to blogging…

Leave a Reply

Your email address will not be published.