Viata

La mare

>
Aseara m-am intors de la mare dupa un sejur de neuitat care a durat 4 nopti si 5 zile.
Vacanta a fost condimentata atat cu bucurii cat si cu mici neplaceri din pacate , fiind plecat cu un grup de prieteni care au stiut sa faca tot posibilul se ne simtim bine .
Prima zi a fost consumata cu acomodarea la noul mediu , un camping de vacanta situat pe malul marii , “un loc linistit si cu verdeata” cum ar spune unii , asta pana sa sosim noi! Inca din prima zi o femeie cu infatisare aspra de barbat a incercat sa ne domoleasca amenintand ca ne va da afara dar distractia a continuat atat in camping , pe plaja cat si in mare .
Bonus in ultima noapte de sejur n-am putut dormi din cauza concertului de pe plaja noastra a unuia dintre cei mai mari artisti internationali care ” se joaca ” cu platane , sintetizatoare si aparate de mixat , TIESTO , nu ca as fi fost deranjat prea tare de noaptea nedormita ca oricum am avut numai nopti albe spre indignarea unor vecini din camping pe care ii desfatam cu singura melodie “arsa de soare” pe care o aveam la noi “Zana zanelor” .
In ultima zi ne-am decis sa o petrecem la Mamaia unde nu mi-a placut mai deloc deoarece era aglomeratie si apa rece .
Pe la pranz ne-am refugiat la umbra intr-un parc care parea a fi raiul pe pamant si nu iti zicea nimeni nimic daca te bucurai de verdeata , nu ca la noi unde incalcarea spatiului verde se soldeaza cu o amenda , plus ca noi nu avem asa ceva si daca am avea ar veni toate “cefele late” sa perturbe linistea cu masinile lor de fite si cu mirosul de gratare !
Seara ne-am intors acasa cu gandul la amintirile placute dar si mai putin placute care ne-au colorat vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.