Viata

Jobul ma tine in forma

Nu stiu daca stiti cu ce ma ocup, stiti voi fotografiile alea care circula pe net:
Ce cred parintii mei ca fac: stau la birou si fac lucrurile sa mearga din calculator/telefon.
Ce cred prietenii mei ca fac: ma plimb pe mare cu vreo nava.
Ce crede seful ca fac: nu stiu ce este in gandul sau, dar unul dintre ei mi-a spus ca vrea mai multa viteza de la mine “mai repede Vasile, mai repede!”.
Ce fac defapt: Alerg toata ziua, sa fac lucrurile sa mearga dupa ce am facut demersurile posibile cu PC-ul si telefonul. Da alerg si pe nave, nu ma plimba ele pe mine, cum cred prietenii…as zice ca am un ritm destul de bun(dar e subiectivism).

Nu vreau sa scriu lucruri marete, chiar daca ar insemna adevarul fiindca toti ochii sunt pe mine si sincer chiar daca imi pasa sau nu ce cred unii si altii nu vreau sa stie ei ce si cum gandesc! Cel putin nu vreau sa reprezint o carte deschisa prin acest blog.

Ideea articolului este urmatoarea, am un job destul de activ as zice ca implica un 40% munca de birou cu 60% activitate pe teren, in medie.

Toata lumea in ultima vreme ma intreaba daca fac sala.
-Poate de mese-
Raspunsul este ca Nu fac sala! Nu voi face niciodata fiindca nu-mi place(decat daca am indicatiile vreunui medic, nu se stie niciodata ce apare in viata.
Cunoscutii mei cred ca m-am mai legat, ca arat bine, ca am niste gambe bine conturate, etc.

Ei bine ce pot sa spune, in concediu am mai cochetat cu inotul, imi place foarte mult sa inot. Dar am fost in concediu doar 8 zile plus 3 weekenduri legate, nu cred ca are prea mult a face.
Toata chestia este din faptul ca sunt destul de activ la locul de munca, cel putin eu asa cred si telefonul meu care are un pedometru activ tot timpul imi da o medie pe ziua lucrata de 10 km mersi ceea ce este un lucru bun.

Pe scurt sunt in mare forma, am preluat de la inceputul lunii al doilea proiect din cariera, o nava mai mare, cu niste sisteme mai complexe…implicit o noua provocare mai ales ca merg in paralel si cu prima nava, care este intr-o etapa in care “prinde viata” commissioning (fiindu-i puse in functie sistemele de care m-am ocupat sa le montam la bordul ei).

8 thoughts on “Jobul ma tine in forma

  1. multumesc si eu, ma bucur ca ma ajuta apreciez partile pozitive, incerc sa ma gandesc doar la partea plina a paharului pentru a nu aduna frustrari.
   E frumos, imi place ce fac, este chiar minunata aceasta balanta intre munca de teren si birou.

  1. Multumesc Zina, chiar ca doua dintr-un foc. Activitatea fizica inmultita cu cea intelectuala(cu stresul aferent) ma ajuta sa nu pun kg aiurea.
   M-am mai implinit in ultima vreme, dupa licenta chiar eram “schilod”, si in perioada imediat dupa angajare.

  1. Din pacate nu mai gasesc timpul, disponibilitatea si uneori chiar cheful pentru fotbal… in facultate era altceva cand jucam martea sau miercurea cu colegii.
   Acum dupa o zi de munca chiar nu am de gand sa mai alerg dupa o minge o ora, asta fiindca trebuie sa ajung acasa, in Braila nu prea mai cunosc multi oameni pentru doua echipe, iar din Galati astept sa fug acasa zi de zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.