Internet

Voucherele rabla nu funcționează la resigilate

Am încercat astăzi, să folosesc un voucher rabla pe un laptop “țiplă”, la eMag. Era doar desigilat și făcut retur, nu i-o fi plăcut omului cum este dispusă tastatura.

Din păcate, sau din fericire eMag nu acceptă voucherele rabla 2021 pentru produse resigilate. Nu am încercat la ceilalți competitori din piață.

Totuși mă întreb cum face că uneori să ofere prețuri bune și alte ori nu. Din ce am urmărit prețul cumva e dictat de furnizori, spun asta fiindcă prețurile la la competitori sunt destul de mari și doar unii îl mai au pe stoc. Totuși când livrezi din stocul furnizorului bănuiesc că negociezi atât un preț cât și un volum. Nu poți să iei/rezervi 2 laptopuri când ești eMag. Azi, ai mâine nu mai ai după aceea revii cu alte prețuri.

Tagged ,

8 thoughts on “Voucherele rabla nu funcționează la resigilate

  1. Eu nu mi-am folosit voucherul de la Rabla pentru ca, produsul pe care pusesem ochii in aceasta perioada a afost majorat foarte mult

    1. Mă aflu în fix aceași situație, am căutat alternative, dar m-am lovit de alte probleme…pe care le-am povestit într-un nou articol

  2. Personal mi se pare o prostie toată treaba asta cu voucherele. Mă uit la un tip de telefon resigilat pe Emag care pe Amazon este cu vreo 1000 de lei mai ieftin, același telefon, aceleași caracteristici.

    1. Păi, da! Dar dacă îl cumperi din afara UE plătești atât TVA cât și taxe vamale și probabil ajungi la un preț similar… Doar daca faci o vizita acolo iesi mai ieftin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *