Internet

Utilizator de FACEBOOK

Nu dureaza mult de cand ai intrat prima data pe facebook pana sa devii dependent…dependenta este o urmare a tenditelor, ce tin de regiuni intr-o anumita perioada de timp.

Tendintele se schimba, dar pana sa se intample asta ele deja afecteaza oamenii!

Sa va explic cateva afectiuni ale facebook-ului, n-as zice ca-s cronice, dar macar niste afectiuni acute tot sunt.

Mancarea daca nu-i share-uita printr-o fotografie, facuta cu telefonul mobil, n-are acelasi gust! N-are gust defapt.
Un loc nu-i la fel de placut precum este dupa ce iti faci simtita prezenta in online cu un check-in. Nu uitati check-out-ul!
O intalnire nu-i la fel de pasionala fara ca unul din interlocutor sa taguiasca pe ce-i prezenti intr-un status si nici fara sa impartasesti pe chat-ul de facebook pareri despre intalnire, in general despre cat de cool te plictisesti in acel moment!

Probabil nici afectiunea prietenilor n-ar fi atat de mare daca nu i-ai instiinta printr-un status, precum ca esti pe tron si ai ramas fara hartie igienica!

Lista poate continua, dar nu nu suntem dependenti…ma intreb care sunt simptomele post-traumatice. As fi curios ce se intampla in SUA, ca am inteles ca ei s-au mai racorit!

Tagged

8 thoughts on “Utilizator de FACEBOOK

  1. O sa dispara la un momentdat probabil…fiindca o sa apara alte retele de socializare care te transporta cu masina timpului unde vrei pentru a avea contact direct cu bastinasii din Africa 🙂 🙂 . Imi aduc aminte cand eram in liceu( vorbesc ca o baba zici ca spun de acum 100 de ani) 🙂 ca era o nebunie cu HI5! Ai avut cont? Eu da, si era super, era tot ca facebookul, insa m-am plictisit de el si mi-am sters contul, facebook nu ma atrage si nu mi-am facut niciodata cont nici macar de curiozitate unul fictiv, nu vreau sa ma contaminez.:-)

  2. Depinde de cat de interesati sunt cei care conduc reteaua de socializare. La ce cota de piata au ajuns isi pot permite schimbari majore pentru a fi in pas cu ceea ce se cere pe o retea de socializare.

    1. Am vazut ca Facebook incearca sa le calce pe urme celor de la google. dezvolta, investesc.
      Totusi nu stiu cat de bine reusesc sa o faca …fiindca am inteles ca acum au facut un upgrade de “design” al paginii de utilizator si e “odios”, la mine inca nu a ajuns dar mie imi place cum arata acum 😀
      As vrea sa aiba o optiune de a pastra ce am 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.