Internet

Site pentru cei mici

>Eu nu sunt parinte, vreau sa subliniez acest lucru, dar daca as fi as incerca sa imi protejez copii cat se poate de bine atat in viata reala cat si in cea online, doarece in zilele noastre pericolele pandesc la tot pasul, ba de pe un site aparent nevinovat apare o reclama la un site cu caracter pornografic sau la un sexshop online, ba de pe un site de socializare cei mic isi creaza relatii cu persoane necunoscute, rau intentionate .
Pentru a veni in ajutorul parintilor care nu au timp sa caute un site, unde sa fie siguri ca cei mici sunt feriti de asemenea capcane, eu le recomand Strengari.ro, un site pentru copii neaoş romanesc.
Din cate am putut vedea au un format atractiv pentru cei mici, sunt folosite culori vii si parca esti transpus intr-o lume de basm de la primul click.
Cei mici nu vor avea deloc timp sa se plictiseasca, fiindca isi pot ocupa timpul liber cu jocuri, ghicitori, povesti, glume, proverbe, poezii, teste, toate fiind concepute, incat sa-i captiveze si sa le dezvolte imaginatia si puterea de intelegere.
Ce este cel mai important pentru un parinte atunci cand isi lasa copilul la calcultor este acela de putea monitoriza activitatea celor mici, lucru pe care strengari.ro il ofera prin simpla creare a unui cont.
De asemenea puteti sa discutati cu alti parinti pe alte teme pe forum, fara ca cei mici sa poate asista la acele disctutii.
Nu va ramane decat sa incercati recomandarea mea si va creati un cont, daca sunteti intradevar un parinte modern si grijuliu.

5 thoughts on “Site pentru cei mici

  1. >Aoloo cenaiv sunt..tocmai ce vroiam sa ma auc sa comentez ceva…dar nu prea ma pricep sa comentez reclame 🙂

  2. >sa stii ca nu am scris articolul ca pe o reclama daca observi… Am abordat o tema reala si anume securitatea copiilor nostri pe internet si de asemenea grijile la care sunt supusi parintii acestora

  3. >Dar care e sistemul la chestiile astea? Tu scrii articolul si ei zic ok te platim, sau il scrii si dupa daca ei sunt de acord te platesc. Si mai e o chestie, cand aplici de ce iti zice ca in 7 zile te contacteaza cel care a lansat campania? Am incercat sa aflu dar sunt in ceata.

  4. >@GiacomO:faza este ca sunt niste articole platite…Sa zicem ca Advertiserul isi propune sa investeasca o anumita suma in campanie. El vrea costuri cat mai mici pentru cat mai multe articole si de ce nu pe bloguri cat mai importante asa ca tu iti pui in pret x daca vezi ca nu te accepta dupa 4 zile micsorezi pretul (e un fel de licitatie cu cine vrea mai putin:))
    Faza cu timpul de 7 zile este fiindca fiecare are treaba poate nu pot sa scrii articolul in ziua in care ai fost aprobat si sa zicem ca doar asa este acceptat de catre ei (nu pierzi campania?).
    Sistemul este intai daca iti accepta pretul pe care il propui pe urma scrii articolul,pe care o sa ti-l aprobe daca nu e facut la caterinca dintr-o propozitie:) si atunci iti primest banii.
    Cam asta am inteles eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.