Internet

Reincarcare cartela prepay din contul ING HomeBank

Suntem in era comunicatiilor, totul este mai facil… de ce sa nu ne incarcam cartele de acasa cu un simplu click, s-au gandit cei de la Ing.

Cum putem sa reincarcam o cartela preplatita online?
Acum ceva timp aveam mare nevoie de 1 euro, fiindca imi reincarcasem pentru ca mi se reactiva optiunea…si intre timp vorbisem minunte nationale fireste pe credit( ca nu mai aveam minunte nationale). Am incercat sa fac rost de la amici de un euro transfer… dar n-am gasit apoi am cautat online un serviciu care sa-mi asigure acest lucru. Am gasit si am reincarcat 3 euro pe orange pentru a putea avea suma necesara pentru reinoirea optiunii… fireste ca pretul a fost destul de piperat se apropia de suma platita pentru 5 euro la Orange Store.

Apoi am descoperit jucandu-ma prin contul meu de homebank, ca am optiunea de ami reincarca cartela de acolo.
Din Homebank de la Ing pot reincarca cartele pe orange, cosmote si vodafone…
Eu cum am dual sim, folosesc atat orange cat si vodafone, acest serviciu e de o reala utilitate cand nu am timpul necesar sa ma deplasez sa-mi achizitionez un cod de reincarcare.

Ofertele pentru reincarcarea online din contul Homebank Ing a cartelei orange:

Ofertele pentru reincarcarea online din contul Homebank Ing a cartelei vodafone:

Ofertele pentru reincarcarea online din contul Homebank Ing a cartelei orange:

Chiar in urmatoarele 2-3 zile am de gand sa vad cum functioneaza aceasta optiune!

Tagged , ,

22 thoughts on “Reincarcare cartela prepay din contul ING HomeBank

 1. si eu tot de pe net am incarcat ultima data. mai sunt ok si aparatele alea de pe strada… ieftine si dai de ele la tot pasul 🙂

 2. Ma simt ca un extraterestru(am citit si comentariile de mai sus), sunt singura care nu face plati online? Si care nu are nicio tangenta cu ING? 🙁

  1. Eu am un card student de la ING si e super misto Nice, fiindca pana la 26 de ani nu platesc nici un fel de comisioane sau taxe de administrare a contului… platesc foarte putin doar cand fac tranzactii cu alte conturi de la alte banci. Ba chiar imi da si dobanda foarte mica, care mi-o si taxeaza(TVA sau impozit nu mai stiu).

   Daca e mai comod asa Nice de ce sa ma mai chinui sa stau la coada, sau mai stiu eu?

 3. Oare pot face asta si cu un card de la BT? Din pacate nu am sucursala ING in oras :(. Oricum, platesc online multe chestii, asa ca macar cartela de reincarcare ma pot plimba sa o iau :))

  1. Banuiec ca ar trebui sa aiba toate bancile care au sisteme online de administrare a contului

 4. Ing e cea mai tare banca care iti permite sa platesti facturile la gaze , internet , cablu , telefon etc , si singura banca care iti permite sa reincarci o cartela cosmote , orange sau vodafone

 5. Azi am vazut si eu asta la mine pe cont… o sa imi reincarc si eu zilele astea k mi s-au terminat mesajele si minutele, asa ca am nevoie de o extraoptiune mai buna 😀 mai intai astept un feed-back de la tine vizavi de acest serviciu 😀

 6. interesanta aceasta optiune dar nu mersi prefer sa iau de la chiosc sau sa incarc de pe abonament.

 7. Si daca nu am card la ing? Stiu ca se poate si pe site-urile vodafone si orange, dar mai exista si alte site-uri care ofera reincarcare online?

  1. sincer sa va spun nu stiu… mai erau, dar am inteles ca s-au retras, iar unele cand am avut nevoie nu aveau coduri disponibile… deci serviciul lor era in stand by

 8. Dupa parerea mea, cel mai bun site pentru reincarcare online este http://www.activare.ro
  Eu l-am incercat. Merge si are cele mai mici preturi de pe piata, chiar mai mici comparativ cu aparatele de pe strada.

 9. am incercat activare saptamana trecuta si acuma dupa ce am citit blogul mi-am reincarcat cartela cu fonmoney. cu cel din urma a mers mult mai rapid!

 10. Ca un mic tip: au aparut multe site-uri de unde poti sa iti reincarci cartela direct (fara PIN) si platesti cu cartela de debit/credit, ca intr-un magazin online 🙂 Acestea pot fi de folos daca la un moment dat nu ai acces la homebank (daca folosesti digipass-ul si l-ai uitat acasa – ridicati mana daca vi s-a intamplat si voua). In plus, poti efectua reincarcarea online atat de pe calculator cat si de pe telefon/smartphone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.