Internet

RCA ieftin pe net

Suntem in secolul XXI si internetul face parte din viata noastra mai mult ca oricand de la aparitia sa…cumparaturile online au intrat si ele incet, incet in viata tuturor. Chiar daca in Romania fenomenul achizitiilor online se misca mai greu, incepe sa prinda si aici radacini,  ma gandesc ca fiecare dintre cititorii blogului au cumparat macar o data ceva in urma unei comenzi facute online.

Internetul este viitorul, viitorul atat in comert cat si in asigurari.

De ce am expus lucrurile astea?
Exista pe net mai multe posibilitati de achizitie a unei polite obligatorii pentru masina, de tip RCA.
Unul dintre site-urile care ofera acest serviciu de asigurare in mediul online este rcaieftin.net .

Platforma online RCA Ieftin asigura posibilitatea de a incheia o polita RCA  cu urmatoarele societati de asigurari: Astra, Allianz Tiriac, BCR Asigurari, Euroins, Groupama, Omniasig, Generali, Ardaf, Uniqa, Carpatica Asig, City Insurance.

Bonusurile  utilizarii unui sistem online, pentru incheierea unei asigurari:
castigati timp, nu mai trebuie sa va intalniti cu un broker de asigurari sau sa stati la coada, la vreo agentie.
economisiti bani; in general sistemele de acest tip va pun la dispozitie o gama larga de optiuni de la diferite societati de asigurare, astfel ca dumneavoastra o alegeti pe cea care vi se potriveste.
program flexibil, comenzile fiind preluate la orice ora din zi sau din noapte pentru cei mai ocupati dintre noi.

Mentionez ca n-am masina si n-am experiente cu firmele de asigurari, asa ca n-as putea sa va recomand una anume.Personal as opta pentru achizitia unei polite obligatorii RCA printr-un astfel de sistem deoarece sunt comod si fiindca imi place sa mi se ofere posibilitatea sa aleg (nu ca atunci cand m-as duce la o societate de asigurari si ar trebui sa cumpar produsul oferit).

Tagged ,

4 thoughts on “RCA ieftin pe net

    1. 😀 preturile sunt confidentiale! :-p, dar da este un articol platit…am mentionat asta cand l-am plasat in categoria ” advertise”

  1. Toti broker-eri de asigurari iti ofera posibilitatea de a opta la ce firma inchei asigurarea. E bataie mare pe piata.

    1. Nu cred ca daca ma duc spre exemplu la o agentie “astra asigurari” o sa imi faca la Allianz Tiriac

Leave a Reply

Your email address will not be published.