Internet

Prostia și șmecheria merg bine împreună, mai ales în România

Sunt vremuri grele, asta e clar. 2020 a fost un an gâfâit pentru majoritatea dintre noi. Nu doar pentru români au fost vremuri mai delicate, dar cu atât mai mult. Nu cunosc oameni care să nu fi fost afectați anul acesta mai mult sau mai puțin negativ.

Mulți oameni sunt puțin deprimați, nu prea mai văd ieșire din situația în care au ajuns. Încă nu pot să spun că am văzut oameni disperați, cel puțin nu în cercul meu de cunoștințe, dar sunt convins că ele există.

Întotdeauna oamenii la ananghie, nu toți dar mare parte din ei s-au agățat, de cele mai probabile iluzii. Câștiguri rapide precum jocurile de noroc: jocurile la loterie, pariuri sportive, casino, poker, dar și cele de mai joasa speță barbut, alba neagra, ș.a.

În vremuri fără previziuni concrete, fără a putea intui ce se poate întâmpla mâine, săptămâna viitoare, luna viitoare, anul viitor. O zonă de timp fără limită că întindere cu perspective din cele mai sumbre, cum ne aflăm la trecerea dintre ani 2020-2021, va lăsa loc de acțiune multor șarlatani. Activitățile de înșelăciune își găsesc apogeul periodic în istorie în astfel de momente. Iar șarlatanii își ascut ghiarele între perioadele de apogeu, ca în momentul oportun când vremea lor vine sa poată să atragă victimele, pe cei slabi de înger, să le vândă iluzii deșarte. Dar nu oricum, aceștia îți bagă mâna în buzunar până îți găsesc praful de pe tobă, dar nu se opresc aici te fac cu abilitate să îți vinzi și toba și să te mai și împrumuți!

Mare grijă la acțiuni cu obiect de înșelăciune! Șarlatanii sunt pregătiți de acțiune:

Nu mă gândeam că o să am subiecte de tipul ăsta, asta până să-mi apară reclama de mai sus.

Chiar nu-mi închipuiam să scriu despre: tămăduitoare, vrăjitoare, magie albă, etc. Dar uite că șarlatania în România s-a adaptat la mediul digital, reclame pe Facebook, Instagram.

Scriu acest articol pentru ai avertiza pe cei care ar putea crede în puterile de la Dumnezeu ale tămăduitoarei Roxana Alina și a altora precum ei.

Madam tarot-ista Roxana Alina, cel mai probabil lucrează cu “părintele Ștefan”, peștele închis după gratii pentru proxenetism, iar cele “9 măicuțe” sunt fetele utilizate pe teren, care sunt pline de har printre altele fiindcă “și ele l-au înviat și nu doar o dată la Lazarus și alte ori pe Micutzu'”.

“Părintele Ștefan” amicul tămăduitoarei Roxana Alina, care își ia harul și puterea din cărțile sfinte ale pachetului de poker… sfințește pachetul de poker după gratii și se bucură de pribegie asemeni unui călugăr. Doar că Ștefan al tămăduitoarei mai are dreptul la vizite conjugale, dacă nu este prins cu telefonul în celulă, “Ștefan părintele celular”. Printre altele Ștefan părintele, a mai practicat soluții de ușurare a buzunarelor bătrânilor în special prin “metoda accidentul”, “covid19”. Metode de înșelăciune mai cunoscute, proiectate și dezvoltate de marile genii ale “facultăților românești de înșelăciune, șarlatanie și cămătărie” de la Jilava, Poarta Albă și celelalte penitenciare județene.

Doamna este căutată de mulți, fiindcă mulți “deștepți” cred în puterea ei de a scoate argintul viu și de al omorâ, pentru că pe urmă să-l facă cercei și să-l vândă pe la bâlciuri!

Primite să fie profesionistă și să te usuce de bani în maxim 5-7 ore!

Deci dacă nu aveți ce face cu banii mai bine îi donații, faceți-vă pomeni de ei din timpul vieții fiindcă copiii nu mai sunt îndreptați spre tradiție și vă prevestește bloggerul Pato că nu veți avea parte de toată rânduiala creștină la care visați după moarte!

Dar vă rog eu nu vă lăsați prostiți sau înșelați precum: Oana Zăvoranu! Care acum face predici în online asemeni Dănuței Budeanu, distrugând amețite și amețiți care o ard pe influencereală!

Este celebru faptul că tămăduitoarele și vrăjitoarele de magie albă au lăsat-o în fundul gol pe Oana Zăvoranu. Mai sunt oameni care cred în prostii din astea…este trist!

Zăvoranca este tare în gură și se crede un guru al showbizului românesc. Dar cam la sfârșitul crizei care a început prin 2008. Zăvoranca își caută liniștea sufletească în serviciile a două mari maestre tămăduitoare, niște master chef ale vrăjitoriei albe. Fetele alea două au vrăjit-o pe Oana Zăvoranu conform Romania liberă cu nu mai puțin de 450000 de euro! Zăvoranca înșelată de vrăjitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.