Internet

Probleme tehnice

Întâmpin încă de aseară ceva probleme tehnice privind aplicația WordPress mobile dar și Gmail tot pe telefon.

Am restartat telefonul problemele încă persistă. Am dezinstalat și reinslatat cele două aplicații, problemele încă persistă. Am crezut că aceste probleme se datorează lipsei spațiului de stocare din telefon, am eliberat vreo 4 GB, problemele persistă.

După ce am dezinstalat Gmail mi-a rămas o formă mai light care funcționa, dar după ce l-am instalat din nou aceeași problemă îmi deschide aplicația, dar apoi se blochează dacă vreau să accesez vreun email sau să scrollez.

Am reușit să dezinstalez și să instalez și aplicația de WordPress de pe care scriu acum. Totuși nu mi-a sincronizat toate datele, mai ales cele de la statistici.

La Gmail bănuiesc că altă problemă nu este în afară de lipsa spațiului din Google drive. Dar tot nu funcționează!

Later edit: După mai multe cercetări am ajuns la concluzia că devină a fost un update masiv al Google care a afectat cu precădere android webview system.

Am ajuns să iau chiar și legătura cu cei de la Nokia, care chiar au un suport client plăcut, rapid și corect direcționat (cel puțin în limba engleză).

Pare să se fi rezolvat! Totuși, încă am probleme în a mă loga de pe desktop in WordPress admin.

Tagged ,

6 thoughts on “Probleme tehnice

  1. Eu era să fac pe mine când îmi apărea o eroare de la Gmail și nu mă puteam loga. Era ceva temporar. Dar mă gândesc oricum să-mi mut adresa principală pe ce personală, pe serverul hosterului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.