Internet

Novotab magazinul online de tablete pc

Novotab.ro este un magazin online specializat in vanzarea de tablete pc, ei comercializand momentan aproximativ 10 modele din clasa medie… cu preturi intre 500 si 1000 Ron. Dispozitivele sunt preinstalate cu sistemul de operare 4.0 Ice Cream Sandwich dar suporta si update la Jelly Bean, cea mai noua versiunea de Android si cea mai performanta.
Toate dispozitivele IT achizitionate de pe novotab.ro au o garantie de 12 luni.

Serviciul de chat cu clientii este foarte util, fiindca l-am folosit deoarece m-am interesat ca si un potential client asupra unui produs, Alex un angajat al firmei fiind foarte amabil si promt in raspunsuri.

Novotab este si distribuitor oficial al brandului Ainol in Romania.

tablete it

Tabletele PC sunt probabil cele mai dorite gadget-uri high tech ale momentului. Ele reprezinta probabil un vis considerat SF acum 50 de ani prin filme precum Star Trek, dar o materializare a zilelor noastre care combina mobilitatea unui smartphone si aplicabilitatea si utilitatea unei unitati PC portabile, un laptop.

Cand zici Tableta PC te gandesti la mobilitate si aplicabilitate, cel putin asa as defini eu un astfel de gadget. Probabil de asta incepe sa devina cel mai dorit cadou,  fiindca fata de un telefon, ecranul tactil are niste dimensiuni rezonabile la care poti sa faci mai multe activitati dar care te si scuteste de greutatea fizica a unui laptop clasic.

Domeniul tabletelor IT s-a dezvoltat incredibil de la aparitia pe piata a primei tablete Apple, numita iPad.  Nu a trecut mult timp din 2010 pana astazi si astazi putem sa ne bucuram de tablete cu diferite sisteme de operare precum iOS, Android, s.a. la pretul accesibile putand alege dintr-o varietate de modele.

Tagged

10 thoughts on “Novotab magazinul online de tablete pc

 1. O recomandare pentru un ebook reader, eventual unul cu internet gratuit(am auzit de varianta asta sper sa nu ma insel).

 2. Kindle daca nu ma insel este un ebook reader cu aceasta facilitate… e produs de celebrul site Amazon(firma)

  1. Mai eu inca nu le vad inca foarte practice… intr-un moment probabil voi avea una. Mi-ar place sa primesc una in teste sa-mi fac o idee mai buna daca chiar am sau nu nevoie de o tableta.

   Tu crezi ca ai avea nevoie? Sau doar te gandesti sa fii in rand cu ceilalti

 3. Pato, eu nu vreau sa fiu in rand cu lumea. Ma enerveaza chestia asta, nu stiu cum sa-ti explic, suna asa ca si cum as urma turma. :))
  E buna la job unde nu avem internet! Acolo da, ar fi ideala.

  1. :)) pai tableta nu vine cu net integrat 😀 trebuie sa iti iei probabil un stick de memorie asta daca nu-ti iei una cu 3g…care sa prinda semnal GSM

 4. hellos
  the screen of my touch pads is cracked inside and I can not do anything … I have a one year warranty … Ece-I can do something?

Leave a Reply

Your email address will not be published.