Internet

Noi proiecte online

Oamenii care se invart deja in online, incep sa se gandeasca la noi proiecte si de ce nu sa le puna si in practica.

De ce?
Fiindca mediul online este un fel de “Eldorado” pentru cautatorii de aur, unii pot da lovitura…cei care sunt norocosi ori cei care sunt muncitori si rabdatori.

Noile proiecte, desi poate nu par, sunt vazute ca niste afaceri.

Un exemplu poate fi dat Giolly, care este un blogger sau era fiindca acum dupa parerea mea este blogger si “antreprenor online”( ma gandesc ca cei care creeaza startup-uri online pot fi si numiti “antreprenori”). Baiatul cu telecomanda a lansat de curand un proiect pentru romani, sau cum zic oamenii din mediul online in .ro, un proiect asa cum lumea acreditata ne sfatuieste unul nisat.

Proiectul lui Giolly se numeste “Stil de Design” si are ca nisa sau obiect de activitate Arhitectura si Designul interior.
Site-ul se prezinta a fi unul foarte profi, tema fiind una premium banuiesc… sincer imi place cum arata simplu dar rafinat in acelasi timp. Verdele probabil este o tendinta a momentul, dat fiind curentul “ECO” ce apare in toate domeniile din ce in ce mai activ. Desi este la inceput proiectul a reusit sa adune niste articole foarte frumoase si bine alcatuite.

Ii doresc mult succes lui Giolly cu noul proiect si il astept in tara sa bem o cana de vin fiert!

PS- Si eu in curand am sa lansez un proiect, impreuna cu niste prieteni.

Tagged , , , ,

8 thoughts on “Noi proiecte online

 1. destul de multe chestii de pe site-ul baiatului asta le-am mai vazut si pe homedit.
  oricum… interesant proiectul lui…

  1. In proiecte ca a lui, e destul de dificil daca nu imposibil sa scrii articole din alea fara sa imprumuti imagini, idei…nu prea e chestie de creatie, adica sa faci tu un proiect de arhitectura dureaza si trebuie sa fii arhitect!
   Deci nu prea merge. Intelegi?

 2. Multumesc Pato!

  Bogdan, daca te uiti cu atentie prin mai multe site-uri dedicate designului vei gasi proiectele prezentate pe stildedesign.ro. Site-ul are 2 saptamani. E la inceput. Incercam sa prezentam ceea ce ne place. Mai tarziu poate vor fi proiecte din Romania. In excluzivitate. Cine stie…

 3. “s-au cum zic oamenii din mediul online in .ro”
  “este un blogger s-au era fiindca acum”

  se scrie SAU antrepenorule…
  bafta Giolly!

  1. Multumesc pentru ca m-ai corectat… dar inainte sa vedem greselile altora, fiindca astea se observa cel mai des ar trebui sa ne ocupam si de ale noastre “antreprenorule” nu “antrepenorule”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.