Internet

Mozilla concept

>Citind blogul lui cipri am dat peste chestia asta interensata. Cei de la mozilla au creat un concept de telefon numit SeaBird care dupa parerea mea ar trebui introdus pe piata cat mai curand avand multe aplicatii practice dupa cum veti putea vedea in materialul de mai jos.

Din pacate cei de la Mozilla nu produc telefoane mobile, dar pot urma exemplul celor de la google care desi nici ei nu sunt specializati in asa ceva au scos pe piata niste modele de telefoane printr-o colaborare cu cei de la HTC. Ii sfatuisc pe cei de Mozilla sa incerce sa contracteze un astfel de parteneriat fiindca ar putea avea un mare succes cu un astfel de telefon, fiindca indiferent de pret ma gandesc ca se vor gasi multi cumparatori.

6 thoughts on “Mozilla concept

  1. >E foarte tare exceptand partea cu holograma. Iar chestia cu casca incorporata in telefon, plus chestia aia ca un mouse e excelenta.

  2. >interesanta idee,cine stie pe viitor ce vor sa mai faca si poate o sa gasim si telefoane ..:-?

  3. >Tehnologia trebuie sa avanseze. Ceea ce astazi este o ipoteza maine este realitate.

  4. >Nu se va produce acest model, e doar un "show off" al celor de la Mozilla, dar poate vreun producător de telefoane mobile va adopta o parte din ideile exprimate în video. Sunt idei interesante, chiar dacă sunt futuriste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.