Internet

Mass-ul o gluma proasta!

>Chiar credeti ca va va fi sters contul ? Ce gluma buna din cate stiu Yahoo a fost cumparat de gigantul Google a carui servere nu au nici o limita a spatiul de stocare sau a lungimii de banda care cresc in fiecare secunda! plus ca ei castiga din publicitate enorm nu trebuie sa recurga la astfel de tertipuri.
Iar presedintele nu s-ar obosi sa faca astfel de comunicate pe messenger sa fim seriosi totusi , plus ca ar fi trimis in engleza daca era adevarat acest lucru, credeti ca s-ar fi obosit sa scrie in romana si daca ar fi asa ar trebui sa existe vreun cod … astfel ca doar mesajele trimise in engleza sa salveze conturi dar asta e SF .
Chiar de ar fi asa exista alternative mult mai ok gen Skype.

ATENTIE!!!!de pe 20 septembrie Yahoo Messenger va fi inchis !Ei vor sa descotoroseasca de messenger-ul gratuit.O groaza de oameni au fost deja stersi .Click dreapta pe grupul tau de prieteni din lista de messenger si click send instant message to all group si trimite acest mesaj tuturor .Fiecare persoana care va primi mesajul ,va avea o semnatura si nu va fi strers!Acest mesaj este trimis de presedintele Yahoo Jay Rusell…aici este presedintele Jay Rusell:imi pare rau sa va anuntz ca Yahoo a ajuns la maximum de nr. persoane .Daca vrei sa pastrezi conul tau gratis trimite mesajul acesta la toti din lista ta .In acest mod vom sti care sunt folosite si care nu le vom sterge .

5 thoughts on “Mass-ul o gluma proasta!

  1. Nu ştiu copchii ce mass-uri să mai scoată pe piaţă şi apelează la prostii de-astea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.