Internet

Link Academy platforma romaneasca de e-learning

Va vorbeam nu de mult despre importanta educatiei in articolul Educatia in societatea moderna, cum ca formele de educatie clasica  trebuie sustinute si completate cu alte forme mai moderne.

Una dintre aceste noi forme de invatamant modern o reprezinta platformele de E-learning sau invatat la distanta, insa trebuie sa fii sigur daca in ce iti investesti timpul, energia si banii reprezinta o forma recunoscuta de invatamant, care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele propuse.
Obiectivele propuse pot diferi de la caz la caz:
– obtinerea unei avansari in cadrul firmei in care esti angajat, in urma specializarii intr-un domeniu;
– obtinerea unei noi calificari pentru a schimba locul de munca sau domeniul de activitate actual;
– obtinerea unei specializari care sa te ajute in obtinerea unui loc de munca, in prezent fiind somer;
– o diploma recunoscuta la nivel international pentru un CV cu o credibilitate ridicata;
– etc.

LinkAcademy

De cateva zile am avut sansa sa folosesc platforma E-learning pusa la dispozitie de Link Academy, mai exact am avut acces la cursuri din Departamentul CAD – Desen si Proiectare.
Am studiat cateva cursuri din Desen Tehnic, Modelare 3D in AutoCad si am citit un curs pentru incepatori Introducere în 3ds Max, soft pe care nu l-am mai folosit dar care face parte din plaja de aplicatii/solutii CAD. Platforma E-learning este una intuitiva si usor de folosit pentru un utilizator de calculator cu cunosinte de baza spre medii, n-am intampinat probleme in a ma orienta sau deplasa in arhitectura site-ului.

Cursurile sunt bine structurate in module, care la randul lor sunt impartite pe capitole. Informatia este una de calitate, unele lucruri le stiam deja fiindca am studiat la facultate desen tehnic si autocad, altele am fost bucuros sa le aflu din aceste cursuri. La finalul fiecarui modul parcurs aveti posibilitatea sa dati un test pentru a castiga creditele necesare obtinerii la sfarsitul perioadei de studii a diplomelor si certificatelor care sa ateste aptitudinile dobandite prin parcurgerea sistemului de invatamant al Link Academy.

Link Academy are in componenta sa 5 departamente, care abordeaza diferite domenii pentru care calculatorul reprezinta un mic univers.
Departamentul Cad, pe care l-am testat eu, va poate oferi la terminarea pregatirii Certificarea Autodesk:

• AutoCAD 2011 Certified Associate
• Autodesk 3ds Max Design 2011 Certified Associate
• Autodesk Revit Architecture 2011 Certified Associate
• Autodesk Inventor 2011 Certified Associate

Departamentul IT Business
Departamentul Administrare
Departamentul Design & Multimedia
Departamentul Programare
Mai multe detalii gasiti in cursuri CAD.

Durata de studii este de 1 an de zile, an impartit in 2 semestre. Fondul complet de ore conform programei anuale este de 346.

Sesiunea de inscrieri este deschisa pentru anul scolar 2012-2013!

 

4 thoughts on “Link Academy platforma romaneasca de e-learning

  1. Si pe mine m-a interesat cursurile de la Link Academy, dar a trebuit sa renunt la inscriere. Suma pentru cursuri nu este deloc neglijabila, 1400 euro sunt ceva bani.

    1. intradevar in Romania nu-si permite oricine sa investeasca suma asta in educatia sa… insa cred ca merita.

  2. Cursurile nu sunt pentru cei care doresc o certificare internationala. Nu va mai lasati prostiti. Sunt cursant la ei. O mare teapa. cursuri slabe, profesorul nu interactioneaza, Practic platesc 1680 de euro sa invat singur. NU VA LASATI PROSTITI.

    1. cam asta inseamna platformele de studii online. La fel este si la cursurile fara frecventa la facultate. La ce te asteptai?

Leave a Reply

Your email address will not be published.