Internet

Limbile straine

>Limbile straine sunt atat de necesare in zilele noastre, fiindca nu poti sa misti mai nimic fara ele, mai ales daca ai legaturi cu internetul sau cu oricare alt domeniu.
Spre exemplu eu trebuie sa invat engleza foarte bine, deoarece daca voi vrea sa fac masteratul in domeniul meu de activitate, va trebui sa il fac in limba engleza. Un lucru bun zic eu fiindca este mai bine vazut si recunoscut pe plan international, dar este si un impediment fiindca nu sunt un as al partii astea umane si romana fiind uneori o “enigma” pentru mine. Sper sa am puterea, vointa si posibiltatea sa dobandesc un certificat recunoscut pe plan mondial al cunostintelor mele de limba engleza(precum cambridge).
Bine, in ziua de astazi multi stiu faca traduceri, o chestie foarte ok din punctul meu de vedere. Mi-ar placea si mie sa nu am probleme in traducere, intelegere si exprimare. Dar exista momente cand avem nevoie de niste traduceri autorizate,a unor acte notariale sau judecatoresti, pentru echivalarea studiilor in cazul unor oportunitati de plecare in strainatate. Atunci trebuie sa apelam la niste traducatori autorizati si uneori asta costa fiindca avem nevoie rapid de ele, pentru a nu pierde oportunitatea ivita si trebuie sa le facem la urgenta. Sfatul meu este sa le faceti din timp, pentru a nu fi gasiti nepregatiti.

3 thoughts on “Limbile straine

  1. >de undeva trebuie sa castigam si noi un ban si asa o frecam la rece pe net …:))

  2. >http://aff.blogmoney.com?aid=1766&acid=128
    Toti bloggerii sa apeleze la linkul de mai sus!:))hahah
    Da Dannielph el este ! nu trebuie sa incerc si eu sa ies din criza?Pacat ca nu-s acceptat la toate campaniile ca bani multi nu primesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.