Internet

Laptop super portabil la super oferta

Cei de la emag au lansat o super promotie un Laptop marca Asus, cu display de ala mic de 10 inch dar cu tehnologia LCD-LED( oare cum le-au combinat?) .

Laptopul pare bunicel pentru messenger, internet, luat la subsioara si alergat dupa autobuz… iesit la o terasa il folosesti ca suport pentru bere.. ca la cei 800 de ron, iti permiti!

Multi s-ar putea sa-l ia ca suport sa poata sa-si manance dejunul in autobuz sau metrou, si-l pun pe genunchi si intind “masa”!

Printre altele cred ca as prefera mai degraba unul din asta, decat de o tableta (in probe) din alea ieftinache adica sub 2000 de ron(despre care nu prea am auzit laude).

Ce evolueaza tehnologia! Macar e misto ca scad preturile laptopurilor probabil l-a fel se va intampla si cu tabletele.

De la Grig am aflat!

Tagged , , ,

24 thoughts on “Laptop super portabil la super oferta

  1. Mai sa stii ca sincer in momentul de fata parca as merge mai degraba pe un minilaptop din asta/netbook decat pe o tableta it sau cum naiba s-o chema. Cel putin acum.

 1. În scurt timp din profitul de pe blog sigur îți poți lua lejer și un laptop și o tabletă.

 2. eu nu inteleg care e treaba cu netbook-urile astea! Ce vor ele sa fie de fapt!? Eu cred ca mai potrivita este o tableta buna! Ai tot ce iti trebuie ca sa fii mobil si conectat tot timpul.

  1. sa-i raspunzi si Zinei, la articolul cu Apa la Braila 😀

   Dar tabletele bune sunt la peste 2000 de ron nu sub 1500 si lapretul ala nu multi isi permit.

   1. cu putin efort si cei care cauta un device sub 1500 pot avea acces la o tableta destul de buna

 3. Eu am ajuns la concluzia ca 10.1′ sunt prea putini pentru mine asa ca am trecut pe ceva de 12 si e alta mancare de peste.

  1. probabil ai dreptate e undeva la mijloc.. si ca dimensiuni si ca greutate… intre unul normal de 15.6 si asa de 10.1′

 4. odata am lucrat cu un notebook d-asta, mai bine zis am incercat..ca si target e intr-adevar pentru navigat pe net, in autobuz, pe drum, exclusiv, caci nu poti lucra pe el..deci si eu consider ca mai bine stransi bani pt o tableta 🙂

  1. Da, dar telefonul meu numai smart nu e… deci mai mult decat sunat si sms nu prea imi permite 😀

 5. mie imi face mai mult cu ochiul tehnologia touch screen asa ca, daca mi-as permite si mi-ar trebui realmente net on the go, mi-as lua o tableta. Desigur Asus e o marca f buna, nici eu nu ma prind cum adica lcd led, poate s-au referit la altceva… trebuie investigat.

  1. Mie sincer inca cred ca cele de la apple ar fi cele mai bune, nu stiu ce au facut restul… m-as indupleca ttousi la o viitoare versiune a lui Motorola xoom acum ca a fost prealuat de Google.

 6. Nu exista laptop perfect ci laptop perfect pentru envoile fiecaruia.
  De altfel, performantele laptopului reflecta pretul, in sensul ca este decent. Insa, din propria experienta iti spun ca Atom-urile sunt pacatoare rau de tot in multitasking datorita memoriei Cache de numai 512KB, fata de un 2-3MB cat ar avea un procesor decent, insa ma repet, la acei bani, chiar nu poti primi mai mult. Raport calitate pret excelent.

  1. pai pentru un mess si un navigat pe net, eventual o muzica din winamp e perfect 😀

 7. Eu am achizitionat o tableta si o folosesc si ca GPS si sunt multumit de acest produs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.