Internet

Internetul si iluzia socializarii

Nu stiu daca ati vazut clipul asta, va invit sa-l urmariti si discutam dupa:

Este drept ca tot ce apare in clip, poate parea adevarat si nu contest ca in anumite cazuri si nu putine ca numar se intampla asa ceva, insa de cativa ani, 4-5 ani urmaresc activ ce se intampla pe retelele sociale, pe internet am cunoscut oameni deosebiti si am petrecut momente frumoase care se datoreaza intr-o masura sau alta faptului ca pierd ore intregi in fata calculatorului.
A existat viata inaintea calculatorului, telefonului mobil, smartphone-ului insa trebuie sa ne adaptam si sa traim in societatea aceasta nu intr-una de acum 100 de ani, cand indragostii asteptau 2 saptamani o scrisoare de la persoana draga lor. Astazi exista o multitudine de alegeri, bune si mai putin bune…asta face difereta intre un om pregatit pentru viata si restul, modul in care ia decizii pentru a fi fericit.

Nu luam mereu cele mai bune decizii dar daca suntem fericiti avem acoperire! Trebuie sa vedem paharul dintr-o alta perspectiva nu doar daca este gol sau plin, trebuie sa observam nuantele cromatice, mireasma vinului, gustul…pana la urma asta inseamna viata!

2 thoughts on “Internetul si iluzia socializarii

  1. mda, se intampla exact ce am simtit si eu. intr-o societate in care posibilitatea de socializare este infinita, oamenii refuza sa se cunoasca. facebook si retelele de socializare create sunt o iluzie.

    1. M-am lovit si eu de bariera asta, sunt oameni care doresc sa vorbeasca ca sa treaca timpul pe facebook, daca le propui o intrevedere la o cafea/suc/inghetata parca se sperie…o invitatie in oras in ultimele 600 de ani nu cred ca a fost vreo crima 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.