Internet

Insta ads

Orice merge in online mai devreme sau mai tarziu se monetizeaza si prin advertising/publicitate, asa a venit si timpul platformei de socializare cele mai nealterate, pana acum putina vreme(cel putin in Romania), instagram.
Instagram in ultimii 2 ani cred ca pentru mine a reprezentat cea mai cool retea de socializare, prin prisma faptului
ca nu eram obosit cu reclame.

De vreo doua saptamani din cand in cand pe contul meu de Instagram, am ocazia sa ma lovesc din cand in cand de imagini “sponsored”, unele mai simpatice cum am putut vedea la Puma, dar si unele fara nici o valoare “artistica” ci din contra erau dezolante precum cea de mai jos:

Consider ca ar trebui macar sa le modereze, fiindca astfel de reclame n-au ce cauta pentru iubitorii de frumos, care cauta frumosul pe instagram.

Tagged , ,

8 thoughts on “Insta ads

 1. Eu am reinceput de curand sa folosesc instagramul (dupa multi ani in care n-am mai intrat deloc), nu am sesizat reclamele inoportune, apropos, noi nu suntem prieteni (si) acolo? 😛

  1. Suntem Nice, cum sa nu fim…suntem conectati prin toate formele de socializare mai putin nr de telefon si adresa pentru scrisori clasice :D. O sa ai ocazia din pacate sa le vezi.

 2. Groaznic! Am văzut și eu una zilele trecute. Groazzzzznic! Îmi plăcea și mie instagram pentru că poți face o selecție atât de frumoasă a oamenilor pe care-i urmărești, nu te obligă la reciprocitate (nu-i cu ,,add friend”, ci cu follow) și oamenii chiar publică fotografii frumoase acolo. Cel puțin cei pe care-i urmăresc eu.

  Vor avea de pierdut dacă insistă cu reclamele. Utilizatorii de instagram sunt puțin mai diferiți față de cei de pe facebook, probabil pentru că au alte așteptări și caută altceva acolo. Plus că ecranul mic al telefonului nu îți permite să ignori ce apare prin lateral sau să dai rapid scroll-down și nici să nu observi reclamele. Îți ocupă acolo tot ecranul! Bleah.

  1. Da este ciudat, fiindca pe instagram totul este inclinat mult mai spre arta…dar vezi tu totul trebuie monetizat in ziua de azi ca sa aiba valoare.

   Trist, dar este adevarata lume in care traim…visele cu fotografii de basm, nu pot tine o vesnicie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.