Internet

Hackerul care a speriat 3 state, in varsta de 75 de ani

Tocmai ce am citit pe Cancan ca o batrana, in varsta de 75 de ani, a lasat 3 state in “bezna informatica”. Incercand si ea sa faca rost de un banut pentru hrana de zi cu zi, a taiat cablurile de fibra optica care faceau posibil accesul la internet în Armenia, Georgia şi Azerbaidjan. Saraca batrana cauta si ea cupru pentru al valorifica la centrele de fier vechi, cum o fac si multi din conationalii nostri care ne mai lasa ori fara fire de inalta tensiune, ori fara niste suruburi la calea ferata sau chiar fara cale ferata.
Mamaita e mai celebra acum decat hackerul care a incercat sa sparga baza de date a NASA( printre cele mai sigure din lume). Banuiesc ca daca ar intreba-o cineva de calculatoare nu cred ca ar sti ce-s alea, dar s-a descurcat de minune cu reteaua de net.
Ia dat de a julit-o!

19 thoughts on “Hackerul care a speriat 3 state, in varsta de 75 de ani

  1. ei uite ca am pus niste virgule, dar oricum nu se intelegea ca statele au 75 de ani ci ca de 75 de ani nu mai au net:)), bine acum asta chiar ar fi fost o stire sa fi avut cele 3 state aces la internet acum 75 de ani:)), cand nici nu se inventase!

 1. Imi permiti sa spun … “pas” la acest articol? O retea de net in ziua de azi nu mai sta intr-un singur cablu.

  1. bine avand in vedere ca e o stire de la cancan pare a nu aveam credibilitate, dar e posibil… ei zic ca insusi ministrul de interne georgian a facut o declaratie in urma unor cercetari amanuntite!

   Ce ar face romanii daca ar pica 1 saptamana netul in toata tara?

 2. Un singur fir prin care curge toata seva internetului pentru 3 state e putin probabil. In cazul in care se intampla la noi asa ceva probabil ca babuta era declarata inamic al statului.

 3. Am auzit si eu…e clar, trebuie inventata arma impotriva babelor scormonitoare de fier vechi =)))

 4. cand se fac astfel de lucrari gen cu excavatorul, ar trebui sa fie si un inginer prin preajma care ar trebui sa verifice niste harti urbanistice ce contin… trasee ale firelor,conductelor si alte chestii de genul. Ma mir cum de la voi in Germania daca am inteles eu bine se fac scapari de genul, unde ei chiar sunt oameni seriosi.

 5. Se mai intampla si asa ceva. In cazul batranei, nu cred ca a stiut ea ce taie acolo, dar si daca ar fi stiut, pana la urma foamea iti ia mintile.

 6. Vestile astea trebuie acceptate cu multa circumspectie fiindca sunt ca in bancul ala:
  “Intrebare la radio:-E adevarat ca Bula a primit de Paste o masina BMW ?
  Raspuns:- Da, e adev[rat, dar nu era masina, ci bicicleta. Si nu a primit-o, i s-a furat !…”

  1. a fost confirmata si pe site-ul celor de la Protv, deci eu zic ca nu mai e un zvon!

Leave a Reply

Your email address will not be published.