Internet

Google promoveaza cultura!

Pe langa proiectul derulat deja cu implementarea unei platforme software care permite ca cei care navigheaza pe internet sa poata intra in contact cu diverse opere de arta, din muzee din toata lumea. Despre Google art project puteti afla mai multe aici.
Acum a derulat un proiect in stadiul beta, pentru moment  si anume Google Academic il puteti observa pe pagina de start a google…
Eu cred ca ceva benefic ca nu cei de la google nu se gandesc doar la profit ci si la  societatea in care activeaza, merita felicitati si incurajati sa inceapa noi proiecte de genul.

10 thoughts on “Google promoveaza cultura!

 1. >am observat si eu google academic insa nu i-am dat prea multa importanta. 🙂
  nici macar nu stiu la ce e bun. =] inca sunt in ceata. 😛

 2. >Am inteles ca dupa dezastrul nipon, cei de la google, au pus in functiune un sistem care iti permite sa aflii datele despre persoane disparute. Eu am apreciat foarte mult, cand au aniversat si ziua lui Brancusi.

 3. >Mai nou Google a facut si o masina care merge singura. E de apreciat ce au facut cei de la Google pana acum, mai ales Google Earth si Google Art Project.

 4. >@Nice: m-ai facut curios, poti sa ne spui si noua? sunt sigur ca toata lumea ar vrea sa afle de ce sunt ticalosi!
  @M.Valentin: cel putin asa pare si da impresia, dupa cum spune Nice nu s-ar spune ca n-ar avea ganduri ascunse:)
  @BaiatulCuPizza: stiam ca parca au organizat un concurs pentru masina aia si au pus la bataie un premiu de 1 milion de dolari…era pe explorer o emisiune despre competitie.

 5. >Foare bine ca se mai promoveaza si cultura,insa doar cei interesati de asa ceva,vor vedea beneficiile si vor aprecia munca lor.Merita felicitari.

 6. >uhhh … faza uimitoare este ca pot face profit chiar si de aici. Reclamele astea contextuale sunt peste tot! Sunt reclame la reviste stiintifice, sunt reclame la firme de tehnologie, la orice … Nu te teme ca au uitat ei de profit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.