Internet

Google da rateuri

…din ce in ce mai des in ultima vreme!
Dupa ce am avut o problema cu google analytics, fiindca nu-mi contabiliza numarul real de vizitatori acum vreo saptamana si ceva, acum intervine asta:

Hai mai google, cu ce ti-am gresit? M-am luat de facebook cand a fost cazul, te-am laudat cand meritai.
Insa vad ca ti s-a urcat la cap, prea mult bine strica, i-a sa te trag eu de urechi de acum.

Tagged , , , ,

19 thoughts on “Google da rateuri

  1. A ca bine zici… am primit la adsense un click de 0.00 euro :D, adica eu fac voluntariat pentru ei, pacat ca n-am avut prezenta de spirit sa fac un printscreen.

 1. Cu Analytics am avut si eu probleme cand eram pe blogspot 😛 Dar cum spune si Nice mai sus, toti avem zile mai proaste, mai obosesc si gigantii internetului…

 2. Nu am avut niciodată probleme cu gmail.
  Dar se poate întâmpla oricând …

 3. am patit si eu cu analytics-ul probleme in urma cu doua saptamani. in doua zile consecutine am avut 100 de vizitatori, in conditiile in care traficul meu trece de 300 pe zi, iar site-ul a fost UP in toate cele 48 de ore. acum si-a revenit. 🙂

  1. da, vad ca si-a revenit eu verificasem atunci cu statisticile pe care putea sa mi le dea serverul pe care e hostat blogul… si mi-am dat seama ca nu contabilizeaza corect vizitele.

 4. Google poate sa mai dea rateuri dar in 99% din cazuri merge foarte bine. Nu vreau sa il laud dar inca angreneaza o multime de webmateri in incercarea de al intelege cat mai precis.

  Cand totu va fi contra cost, lumea va uita de google.

 5. Eu il folosesc si nu am probleme. Totusi plang atunci cand vad ca pe site-ul din limba engleza unde traduc cu greu toate articolele scrise in limba romana, tot romani intra.

 6. Google a luat’o razna rău în ultima perioadă, cel puţin în căutări sunt lucruri ce te lasă cu un gust rece. Totuşi rămâne cineva puternic, dar nu ştiu pentru ce perioadă…+ că AdSense este la pământ.

 7. Si la mine se mai intampla dar ii inteleg. Adica au ditamai reteau pe cap, e greu si pentru ei. Poate deaia fac angajarile alea 3 in Romania, sa le mai reduca din sarcini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.