Internet

Facebook sucks

“The link you are trying to visit has been reported as abusive by Facebook users. To learn more about staying safe on the internet, visit Facebook’s Security Page. Please also read the Wikipedia articles on malware and phishing.”

Daca eu vreau sa fac rau Facebookului se inseala! Azi am incercat sa am grija nitel de pagina mea de facebook pentru acest blog… si facebook iar a dat-o-n bara. Am dat sa ma imprietenesc cu mai multi oameni care au bloguri, care apar in online si l-a  un moment dat m-a delogat. Cand m-am logat iar imi aparea ceva cum ca am restrictie 7 zile sa mai contectez oameni de pe facebook sau ceva de genul, imi aparea pe o banda rosie.

Acum cand m-am logat iar imi aparea o “Nota”
You Currently Have 4 People Stalking Your Profile —>>> Click Here To View Your Stalker <<<—

si cand sa dau click imi apare minunea… nu am cuvinte.
Facebook sucks!
Numai probleme am avut cu el, mi-a mai facut faze cand am incercat sa imi invit prietenii sa-mi devina prieteni si pe facebook. De ce exista o limitare? Pentru ca e cel mai prost sistem de socializare pe care l-am intalnit vreodata. N-a ca m-am enervat.
Sper ca nu ma suspecteaza tocmai pe mine de phishing, ca-l rog pe Gogaie sa-i “pishe” -n freza.
Nu mai zic ca merge zici ca e o baba ramolita, cu tot felul de boli… are niste servere de toata caterinca si cica castiga pe zi vreo 15 milioane de dolari parca. Mark Zuckerberg sau cine naiba se ocupa de aceasta platforma super nasoala e o chitra, care nu-si da interesul.
Sper sa-l inchida! Oricum am auzit ca incepe sa-si piarda utilizatorii, bine nu si in Romania ca noi mereu suntem in urma cu stiinta… si probabil la noi o sa mai creasca posesorii de conturi, asta e.

Tagged , ,