Internet

Emag-promotii

> Cei de la Emag sunt un magazin online, pentru cei necunoscatori. Probabil ati auzit de cumparaturi online, ei bine cu ei puteti face asta!
Ce va prezint astazi este o consola de jocuri, care a ajuns in urma numeroaselor promotii la un pret zic eu acceptabil pentru gameri. Sincer m-am jucat si eu pe xbox cei drept era un arcade 360, dar nu este nici o diferenta intre cele doua in afara hardului de 4 gb. Am jucat fifa 11,Call of Duty, Fable, MMA,UFC,Forza, GTA4 si cred ca e mult mai frumos decat pe PC, sincer.
Consola Xbox 360 Arcade 4 GB
O chestie interesanta este ca cei de la Microsoft au dezvoltat Microsoft Xbox Kinect care este compatibil cu Consola XBOX 360 Slim HDD 4GB prezentata mai sus. Aceasta este o platforma noua. Aparuta anul trecut prin care va puteti folosi corpul pentru a juca. Ea incearca sa ii faca totusi pe gameri sa faca si miscare fizica, acum nu stiu cat de mult va poate ajuta daca vreti sa slabiti.
Cele mai bune oferte de jocuri Kinect!

PS-Mihu ofera 3 invitaţii pe trackerul scenefz.net, asa ca daca aveti nevoie nu ezitati sa apelati la el!

7 thoughts on “Emag-promotii

  1. >Am auzit ca e super fain Microsoft Xbox Kinect. M-am jucat si eu pe Xbox si mi se pare mult mai ok decat PC-ul cand vine vorba de gaming.

Leave a Reply

Your email address will not be published.