Internet

Emag are probleme cu softurile!

Raspundeam la Quizul zilnic de la Reteaua, acum 1 minunt si ceva si mirare ca vine una bucata intrebare:
4. Cat platesti pentru abonamentul lunar pentru Mega 25?
25 Euro/luna
8 Euro/luna
11 Euro/luna
25 Euro/luna
Aleg prima varianta, in prima faza n-am realizat ca sunt 2 raspunsuri la fel, fiindca atunci chiar intram in dilema pe care raspuns corect sa apas!?
Se pare ca am apasat pe raspunsul corect GRESIT… Abia dupa ce m-am gandit de ce 25 de euro/luna nu-i corect pentru abonamentul mega 25.

Emag cred ca are mari probleme cu softurile fiindca in contul de profitshare e a doua oara cand sesizez cu ochii mei ca imi dispar banuti de acolo. Ar trebui sa ma anunte si pentru ce imi iau banii daca nu este bug( daca se anuleaza vreo comanda, care defapt era validata – Normal ar fi sa fiu anuntat).
Am mai discutat cu un reprezentat de la emag pe tema asta si m-a lasat in urma unor schimb de emailuri asa in ceata, adica la un moment dat i-am trimis un email cu niste intrebari cu cum mi se pare mie logic sa actioneze ei in situatia in care ma aflam si n-am mai primit nimic inapoi.

De unde stiu eu ca nu o sa pierd vreun premiu din cauza acestor buguri?

Tagged

9 thoughts on “Emag are probleme cu softurile!

    1. daca o sa fiu ales… prin vreun bug sa castig 100000, le da eroare softul si nu mai castiga cine “trebuia” sa castige si castig eu!? 😛

  1. Si eu am renuntat, am intrat de curiozitate sa vad care e treaba, dar neee. Nu ma pasioneaza chestiile de genul asta.

  2. Consider o prostie jocu asta “Reteaua” de la Emag, mai mult decat publicitatea… nu cred ca ii intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *