Internet

Educatia secolului XXI in Romania

In 2014, in tara noastra copiii inca sunt educati apelandu-se la corectii fizice…imi pare rau de parintii care “inteleg” ca bataia reprezinta o forma de educatie. Noroc ca ai mei parinti au inteles ca pot sa ma lase in voia sortii si ca pot sa discern singur pentru faptele si viitorul meu, nu zic ca unii copii ar face ca mine dar totusi bataia nu-i o solutie.

Cand aduci in casa proceduri din turneele profesioniste de arte martiale eu zic ca trebuie sa te pregatesti la batranete sa-ti iei vreo doua, de aia auzim la stirile de la ora 5 “un batran a fost batut cu bestialitate de fiul sau”, pai mai frate traiesc cu credinta ca orice actiune are si o reactiune in viata sau ca deseori roata se intoarce. Adica piciorul in gura primit de “idiotul ala de copil” de la ticalosul de taicasu(probabil) se va intoarce intr-o forma sau alta, probabil ca un sut in fund sau cine stie.

Nu agreez aceste forme de manifestare a neputintei sau emotiilor negative!

9 thoughts on “Educatia secolului XXI in Romania

  1. Care sunt sansele ca cei care opteaza pentru violenta sa fie profesori de universitate:)?
    Intreb asa statistic, cat despre voia sorti sunt de parere ca este ai mult decat surprinzatoare.

    1. Totusi nu mi se pare in regula, da probabil asa l-a batut toata viata…deci bataia nu-i o solutie daca ajuns in halul in care nu poata sa poarte un dialog “ăăăă. dăăăă”

  2. Uite, vezi, de aia te-am prețuit și te prețuiesc eu pe tine, Vasile ! Ai păreri de bun simț și, mai mult decât atât, nu te reții să le publici pe blog. Ce bine ar fi dacă ar fi mai mulți tineri așa ca tine !

    1. Multumesc Zina, de fiecare data reusesti sa ma faci sa rosesc, doar fiindca primesc “laude” pentru lucruri care mie mi se par banale. Toata lumea ar trebui sa gandesca astfel, sau in spiritul de a face bine.

  3. Daca si la varsta asta tot la bataie se ajunge atunci inseamna ca de mic tata nu la educat cum trebuie…

Leave a Reply

Your email address will not be published.