Internet

Despre cum să nu economisești

Tocmai am văzut că a apărut la precomandă, în magazinele online românești, PlayStation 5.

PlayStation 5 este mult așteptat, de fanii jocurilor pe console. Precedenta versiune de consolă de jocuri creată de japonezii de la Sony, a câștigat o cotă impresionantă de piață. În fața competitorului direct Xbox one, fabricat de cei de la Microsoft.

Chiar dacă produsul celor de la Microsoft este sensibil mai ieftin la achiziție, și personal cred că are niște controlere mult mai ergonomice. Sistemul online, dezvoltat de Sony, am înțeles că este mult mai bine pus la punct atât din punct de vedere al creării contului, abonamentelor dar și prin faptul că există de cel puțin două ori mai mulți utilizatori. Personal cred că dacă joci mult timp pe controlerele celor de la Sony riști să ți se încleșteze mâinile, cred că e o afecțiune întâlnită și în cazul telefoanelor mobile, or fi proiectate pentru asiatici…daca au palmele mult mai mici.

Revenind la subiectul din titlu, a cumpăra din instinct și mai ales ceva ce nu aduce drept rezultat decât pierderea timpului nu poate fi numită o investiție iar din punct de vedere economic pierzi pe termen lung.

PlayStation 5 online

Prețul de achiziție, al PlayStation 5 în România, pare să fie undeva la 2000 Ron, cel puțin pe magazinul online Altex într-o campanie de precomenzi.

Trebuie să înțelegi că “investiția” nu se oprește aici.

Un nou controler poate adăuga un cost suplimentar de 10-20% din prețul de achiziție.

Accesorii precum căști.

Un abonament lunar.

Jocurile.

Partea bună, despre apariția PlayStation 5, este că PlayStation 4 cel mai probabil se va devaloriza un pic și că vom găsi oferte mult mai atractive.

Ofertele vor fi atât pentru produsele PS 4 noi cât și la mâna a doua. Mulți comercianți vor dori să lichideze la un moment dat stocurile, în timp ce foarte mulți fani PlayStation 4 își vor dori un upgrade firesc la PlayStation 5.

Tagged

2 thoughts on “Despre cum să nu economisești

    1. @marius te relaxezi, petrecerea timpului într-un mod plăcut. Socializare cu prietenii in perioada stării de urgență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.