Internet

De ce nu-mi place Emag Market

De ce Emag Market e de toata jena…

De curand am facut o comanda, am cumparat niste lucruri care-mi erau necesare.

Ulei pentru masina, trebuie sa schimb filtrul de ulei si uleiul ma apropii de 10000km, de la ultimul schimb.
Lanterna pentru la munca. Din nefericire am pierdut-o pe cea care o aveam.
Husa pentru telefon, fiindca bumper vechi s-a crapat in urma unei cazaturi.

Castile astea, pentru a face suma sa nu mai platesc transportul la Emag. Sunt de o calitate indoielnica nu sunt satisfacut de ele, desi cele care le-am inlocuit tot aceeasi firma au fost si chiar mai ieftine!

Atentie linkurile sunt de tip affiliat si exista riscul sa-mi pompati banuti in conturi, daca le accesati urmand sa plasati o comanda…zilele astea.

De ce e naspa Emag, cu al sau market place… toate draciile astea au fost facturate diferit, ceea ce e ok fiindca le comercializeaza firme diferite.

Dar de aici, la a-mi trimite 3 colete pe rand, cand eu plasez o comanda. Evident ca au sosit la destinatie doua intr-o zi si lanterna a doua zi.
Efectiv pentru o comanda plasata la Emag, eu am fost deranjat de 3 ori in doua zile diferite. Nu mi se pare normal, ar fi fost ok sa le centralizeze Emag si sa-mi trimita un singur colet, asta inteleg eu asociere sub aceeasi umbrela!

Ce fac ei acum mi se pare o **** trista, fiindca ma streseaza pe mine curierii ca si cand as fi cumparat din locuri diferite.

Tagged

6 thoughts on “De ce nu-mi place Emag Market

  1. Stai sa vezi cand le primesti dupa 2-3 zile, si atunci dupa ce suni la ei si scuzandu-se cu “produsele sunt in magazine diferite din tara” cu toate ca pe site erau in stoc.

    1. Pai asta zic, eu am pretentia ce fac comanda intr-un loc sa garanteze pentru ele si sa imi vina toate dintr-un foc, de dorit si intr-un timp optim.

    1. ideea mea este una relativ simpla, poate implica un pic mai multa desfasurare de forte dar eu zic ca ar avea un rezultat mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.