Internet

Daca as avea puterea de decizie la Google

Daca as lucra la google, spre deosebire de Gabriel Ursan, care vad ca s-a orientat spre latura ce tine de internet si mediul online in general…mi-as dori sa ma ocup de partea de inovatie si dezvoltare in alte domenii, in care stim ca Google detine proiecte si nu numai.

Eu sunt atras mai mult de parte tehnica, aplicatii practice ce vor ajuta omenirea sa atinga un alt nivel de confort, bunastare si de fericire.

M-as implica in proiecte de cercetare si implementare a noilor tehnolgii pentru diverse aplicatii, in proiecte precum Robocar, Google Maps, sau proiecte de explorare a spatiului precum Google Lunar X Prize.

Daca as avea puterea de decizie, m-as documenta si realiza studii personale pentru a hotara care vor fi urmatoarele domenii de interes pentru dezvoltarea companiei si as investi in cercetare pentru a obtine rezultatele dorinte in acea directie.

Personal nu prea ma incanta internetul, nu am o viziune asupra a cum ar putea evolua internetul asa ca pe latura asta nu cred ca m-as baga decat daca as avea vreo relevatie.

Probabil toata lumea asteapta zilele astea un update de Page Rank…de care Gabriel a uitat sa aminteasca in articolul sau, asa ca as incerca sa grabesc lucrurile.

Tagged

10 thoughts on “Daca as avea puterea de decizie la Google

 1. 🙂 Spre deosebire de articolul lui Gabriel tu ai formulat mai bine titlul … “Daca as avea puterea de decizie la Google”

  1. Pai ne diferentiem destul de mult eu si Gabriel, dupa cum vezi eu as vedea alte arii de interes in cadrul unei companii precum Google.

 2. Eu as accepta orice post la Google. Insa, sunt anumite cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti, asa ca ramane totul doar o dorinta 🙂

  1. Sincer nu-s asa incantat…n-as da cu matura prin birourile celor de la Google cand as putea profesa in meseria care mi-am dorit sa o fac.

 3. Pai incearca sa faca ei asta, sa gaseasca noi tehnologii, insa… vor sa puna mana si pe internet. Tot mai multa concurenta fac site-urilor!

  1. google este un imperiu, dar stii tu toate au decazut… se va intampla la un moment dat sa piarda teren pe undeva. Cineva o sa speculeze acest lucru.
   Cei drept in urmatorii 5-10 ani va fi in continua expansiune, dupa aia nu stiu ce sa zic.

 4. Eu cu ideile, tu cu puterea de decizie asa cum bine a punctat Petre, și iată cum facem din Google o companie mai buna. :). Mulțumesc pentru mentiune Pato.

  1. Interesanta si latura aia, vom vedea in ce zone vor mai actiona…la cati bani au ar putea sa intre cu cercetarea chiar si in medicina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *