Internet

Cum bagi Romania in doliu?

>Le tai sursele de piraterie, gen o pauza de mai mult de 1-2 saptamani pe filelist. Nu-i asa ca doare?
Pe multi singur ii doare.
Internetul a devenit “zidul plangerii” al internautilor si al surferilor virtuali care striga intr-un cor: “Vrem filelist inapoi!” ca sa fim din nou pe val.
Oare cauza caderii filelist sa fi fost succesul nemaivazut al jocului fifa 11?

PS- Si-a revenit filelistu’…

15 thoughts on “Cum bagi Romania in doliu?

 1. >@bucur:ma bucur ca pot sa fac articole de calitate la dimensiuni nu neaparat medii sau mari
  si ca sunt apreciat si de altii bine inteles.

 2. >sunt o gramada de substituti pt filelist, e megaupload, rapidshare, hotfile, filefactory si altele. Nu cred ca are nimeni cum sa opreasca pirateria, daca se putea se facea ceva demult, sa nu mai pomenim huburile care sunt mama pirateriei :))

 3. >mai sincera sa fiu pirateria nu o opresti asa,peste noapte.. e Romania deci e furt,e minicuna,e tot ce vrei doar bine si pace nu.Cred ca am ajuns sa ma impac cu ideea ca poporul roman nu se va schimba never!

 4. >eu pastrez inca vie speranta! Se spune ca pe fundul cutiei Pandorei pe langa cele mai rele chestii care se pot gasi in lume si nu numai, se afla speranta

 5. >No offense, dar comparand nivelul nostru de trai, nivelul stresusului si frecventa depresiilor cu cele ale tarilor mai vestice (unde pirateria nu prea functioneaza) pot spune cu mana pe inima ca avem nevoie de asta. Macar de asta.
  In general urasc tipologia asta romaneasca de a fura daca se poate si nu esti prins – e o atitudine des intalnita in orice aspect al vietii romanesti. Insa la capitolul ,,piraterie" ma gandesc ca daca nici acces la muzica, filme si ce mai downloadeaza populatia nu am avea, am fi si mai frustrati decat acum. Mult mai frustrati.
  Cand oricum salariile noastre nici nu se compara cu cele din Franta, par example… sa faci economii din greu pentru a asculta muzica in voie sau pt a viziona un film… Ar fi cam greu – nu spun ca nu ar fi indicat.
  Cine isi respecta actorii si muzicienii preferati le cumpara oricum albumele, din principiu.
  Iar m-am intins 🙂

 6. >@colorbliss: ai dreptate ca noi nu ne permitem sa ca nivel sa achizitionam unele chestii. Dar fenomenul in sine inseamna furt. Si ideea ca furam e nasoala. Suntem pe primul loc cred la furat…

 7. >Numai filelist exista? Mai bine zis toti obositii au cont acolo. Aia mai cu cap nu s-au plans fiindca mai sunt si alte trackere.

 8. >Articolul ăsta e pentru fraierii care au cont doar pe filelist și n-au auzit de alte trackere?

 9. >@serginho si cipri: poi de mai sunt si altele dar romanul stiti cum este comod daca stie de youtube de ce sa foloseasca Dailymotion, daca au google de ce sa foloseasca altavista sau mai stiu eu ce…

 10. >you're right. la faza cu speranta ma refrer. dar incepe sa se duca si aia cand vezi cum merge treaba pe aici.. acum cine stie,probabil exista si o a8-a minune a lumiii.:))

 11. I really liked reading your post!. Quallity content. With such a valuable blog i believe you deserve to be ranking even higher in the search engines 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.