Internet

Cum asculți muzică pe YouTube din background-ul telefonului, fără reclame, fără costuri!?

Multă vreme am căutat o soluție să ascult muzică de pe YouTube, fără a fi nevoit să țin fereastra telefonului dedicată aplicației video.

Cu ceva vreme în urmă, atunci când netul mobil era totuși limitat și prohibitiv ca preț, m-ar fi interesat chiar să ruleze doar traficul pentru sunet exclusiv. Adică as fi vrut să salvez trafic de net, pe care conținutul video știm că îl devorează efectiv.

La acea vreme nu sunt sigur dacă exista măcar serviciul YouTube premium, dar erau destul de puține reclame. Acum, reclamele pe YouTube sunt mai de nasoale decât la televiziuni!

Am găsit în timp și soluția pentru aceste neajunsuri ea este sub forma unei aplicații:

Suamp – este o aplicație gratuită ce poate fi instalată din Google Play.

Suamp player

Uite că acum când am vrut să documentez mai mult articolul, pentru voi am intrat să văd de cine este dezvoltat acest player online, am descoperit că aplicația este făcută de un brăilean. Astfel, am lăsat și un rating de 4 stele și un review.

Vă spuneam că folosesc această aplicație ca să redau audio, în background-ul telefonului diverse melodii, vloguri de dezvoltare personală, sau alte clipuri în care nu mă interesează în mod deosebit conținutul vizual de pe YouTube.

El funcționează destul de bine. Mai are din când în când și crash-uri, uneori nu a funcționat la iubita mea, pe vremea când nu-mi era soție, dar mie îmi funcționa.

Am, cred, cam 3 ani de când știu de aplicație și o folosesc. Ținând cont că este vorba de o aplicație dezvoltată în sistem freelancer sau chiar startup, dar fără o finanțare consistentă Suamp pentru mine este ce am nevoie încât să nu dau bani pe YouTube Premium.

Așteptările trebuiesc setate realist de la această aplicație, funcționează normal 98% din cazuri. Cum nu are reclame audio și este și gratuită vă dați seama că resursele pentru mentenanță, intervenții la buguri sunt limitate dar cineva se ocupă totuși de ea fiindcă funcționează și acum. Nu cred că ar reuși în trei ani fără niciun fel de intervenții pe parte de soft să mai funcționeze!

Dacă căutați o aplicație care să redea audio clipuri de pe YouTube fără reclamele agasante și gratuit, pe alte platforme nu am testat fiindcă nu am fost nici interesat.

Suamp este răspunsul!

Poate voi aveți și alte soluții, așa că nu mă deranjează să le aflu de la voi în comentarii.

Tagged , ,

4 thoughts on “Cum asculți muzică pe YouTube din background-ul telefonului, fără reclame, fără costuri!?

  1. Mai foloseam și eu alte aplicații de ascultat muzică în background. Totuși, de ceva vreme, prefer să ascult direct de pe Spotify.

  2. Mi-au sugerat mai mulți prieteni versiuni pe YT care pot rula în background și care sunt fără reclame, dar am rămas la varianta originală. Sunt și eu creator de conținut și am răbdarea necesară de a urmări câteva reclame pentru a-i susține pe cei care au muncit la video, la fel cum îmi doresc ca și cititorii unor pagini de-ale mele să dea click pe reclame sau să-mi suporte advertorialele.

    1. Iti dau dreptate pe de-o parte, pe de altă parte eu am redus pe cât posibil aici pe blog ceea ce înseamnă publicitate. Ok, mai fac din când în când articole tip advertorial, sau pentru sisteme de afiliere, dar clar alea dacă nu te interesează nu intri, nu trebuie să dai nici măcar skip.
      Dar este gratuit, îl găsești în Google Play, YouTube este proprietatea Google deci nu-i imoral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.