Internet

Citește cineva termenii și condițiile?

Fază interesantă despre o aplicație care mi-a trezit curiozitatea, la Mândrilă pe blog, dar care m-a lăsat rece la instalare.

Este vorba despre WoW App!

Ia uitați ce implică activarea aplicației WoW App:

Adică, aplicația îmi poate limita accesul la serviciile de urgență! Pe înțelesul tuturor instalezi aplicația și este posibil ca în caz de accident să nu poți apela 112 (Serviciul unic de urgență din UE). Adio: Serviciul de Ambulanță, Pompieri, Poliție, etc.

Am dezinstalare aplicația imediat ce am citit asta!

Ar mai fi problema că aplicația se prezintă și în limba română, dar termenii și condițiile le-am putut accesa doar în engleză. Astfel, multe persoane nu au acces la a înțelege însemnătatea faptelor lor.

2 thoughts on “Citește cineva termenii și condițiile?

 1. Mulțumesc că m-ai pomenit în articol în primul rând și pentru atenție!

  Din câte știu Termenii se referă la aplicație și nu la telefonul tău. Adică nu poți suna din aplicație la 112, din telefonul tău poți suna.

  Am sunta la 112 pentru o femeie ce căzuse pe gheață acu’ vreo două ierni și își pierduse cunoștiința. Aveam instalația aplicată și am putut forma apelul și vorbii la serviciul de urgență 112.

  Cu prima ocazie care se va ivi să sun la 112 cu aplicația instalată, te voi înștiința dacă e adevarat sau nu ce încerci să spui.

  Tschüss! 🙂

  1. “poate să” scrie acolo. Poate să meargă sau poate să nu meargă.

   Cine știe cum funcționează de fapt aplicația. Pe mine m-a speriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.