Internet

Boost la început de drum!

Vă povesteam că mă bătea gândul să schimb macazul la sfârșitul iernii. Lucrurile au evoluat într-o direcție favorabilă, chiar  mă pregătesc să încep formalitățile. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile. Există încă multe necunoscute și dacă nu primești ajutor este destul de complicat, cel puțin începutul.

Ei dar cineva dintre noi, nu a dormit, nu a stat pe gânduri și a făcut ceva nou cu viața lui!

Este vorba de Daniel Havrince, pe care îl știu ca entitate online de mult timp. Am avut suportul său, nici nu știu dacă își mai amintește, la unele dintre primele concursuri desfășurate aici pe blog (2010-2011).

Daniel și găsit pasiunea în domeniul traforajelor, face lucruri interesante la el în atelier și de puțin timp le și comercializează în magazinul său online (click pe numele lui mai sus).

Până să își formalizeze activitatea am avut o solicitare cu un obiect, despre care cred că e nelipsit din orice casă. Daniel mi-a făcut o băncuță foarte practică: o folosesc când hrănesc copilul în scaunul cu tăviță, o folosește soția când caută sau face ordine prin zone mai înalte din casă, aș folosi-o pe hol ca să mă încalț (din păcate nu avem spațiu), mă gândesc că o va folosi Patolina pe viitor la baie sa ajungă să se spele singură pe mâini la chiuvetă.

Voi face cate poze și voi updata articolul! Momentan nu am avut posibilitatea.

6 thoughts on “Boost la început de drum!

  1. Păi noi nu-i urăm decât succes acestui antreprenor român și coleg de brreasă. Trebuie să știe însă că drumul în comerț este presărat atât cu lucruri frumoase cât și urâte și trebuie să meargă înainte orice ar fi. O spun din experiență.

    Succes Daniel, ți-am urmărit câteva videori, superb!

    1. Nu prea am mai avut timp nici să scriu un alt articol in perioada asta. Dar, mulțumesc că mi-ai amintit

Leave a Reply

Your email address will not be published.