Internet

ASK.fm si problemele sale

A avea sau a nu avea cont de ASK.fm, aceasta-i dilema serii!

Aveam de gand sa scriu despre gradina botanica din Cluj, dar la cererea publicului am decis sa aduc in discutie subiectul Ask.fm… Sincer nu mi-as face cont niciodata, mi se pare ca are prea multe parti negative decat pozitive asa ca nu m-ar ajuta cu nimic, nici la trecerea timpului. Sa zicem ca m-as plictisi de moarte si as fi foarte curios sa aflu ce balarii debiteaza unii la adresa mea de sub protectia anonimatului, probabil mi-as face.

Am urmarit si eu sistemul asta, ask.fm mi se pare prea ciudat…am vazut numai chestii nasoale, bine alea ies in evidenta, alea raman intiparit in memorie.
Pe ask.fm am vazut ca sunt transmise, in mod public, cele mai “ordinare” mesaje…

De ce mi-as face inima rea sa-mi fac cont pe ASK.fm?

Tagged

15 thoughts on “ASK.fm si problemele sale

  1. m-am saturat sa repet “ask.fm este o chestie misto pentru cei care stiu sa administreze un cont pe acel site” 🙂

  2. Nici nu stiu ce e, nu am auzit pana acum dar eu oricum stau departe de retele de socializare, nu am decat adresa de email si cont google.

    1. Este un fel de cont, unde primesti intrebari si trebuie sa raspunzi…si intrebarile pot fi anonime, adica eu pot sa te intreb ce ai mancat azi noapte, daca ai dormit bine si daca as fi nesimtit cu cine si cum…e aiurea tare :), ma uit pe la pustii astia de 14-17 ani ce se mai balacaresc pe ask.

      1. Inseamna ca este o pierdere de timp 😮 mai rau ca facebook:-) , ohh god bine ca stau departe de astfel de chestii:d

    1. Sincer aceeasi perceptie am deprins-o si eu despre ASK prea multe frustrari frate si rautati probabil nefondate, oamenii sunt al naibii de rai…daca stai sa studiezi ce se intampla, pe un cont din ala.

  3. inca o retea care sa ne ocupe timpul… si cu ce? sa stau si sa ma inju cu toti … mai bine lasa, ca Facebook e mai mult decat suficient.. face tot raul de care ai nevoie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.