Internet

Android 5.1.1 si Nexus 5

Acum 2 saptamani, am primit un update la Nexusul meu(Atentie link affiliat! E affiliat mai nu virusat..).
Astfel ca am ultimul tip de Android, din nou…asta nu-i ceva nou ca Nexus isi face cele mai proaspete update-uri.
Sunt tare mandru de el, fiindca am varianta de 32 GB si l-am luat la un pret foarte bun, cand l-am adus din SUA iar acum vad ca pretul celui de 16 GB n-a scazut la acel nivel macar, in Romania.

Adevarata idee a articolului este faptul ca noul update Android a optimizat consumul de resurse al telefonului, astfel ca desi acum vreo luna nu ma tinea bateria mai mult de 12 ore, acum ma tine pana a doua zi, o medie de 30 de ore cred. Cel putin in cazul meu asta am observat.

Cred ca daca va fi sa-l schimb, am sa optez pe viitor tot pentru un model Nexus sau ceva proiectat de Google, fiindca raportul calitate-pret in acest moment este cel mai inalt de pe aceasta piata de produse.Probabil la anul pe vremea aceasta voi opta sa-l schimb…ar veni cam la a treia generatie dupa modelul meu, asta daca in toamna asta apare un nou model de nexus dupa nexusul 6 aparut anul trecut.

Sunt de parere ca nu este o investitie castigatoare sa-ti schimbi un gadget ce se bazeaza pe tehnologie de la un model la altul, fiindca nu aduce foarte multe noutati in plus iar cheltuiala financiara este consistenta, plus ca valoarea telefonului scade inca de la achizitie.

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Android 5.1.1 si Nexus 5

   1. E vreo diferență tehnologică între cel luat din America și cele care se găsesc prin România? Pentru că uneori există, multe produse vândute la noi fiind făcute special pentru cei cu putere de cumpărare mai mică, implicit calitatea având de suferit…

    1. Nu m-am jucat cu unul cumparat din Romania, dar stiu ca bloggerul Gabrie Ursan a dat dublu ca pret pe unul, cumparat din Romania, a fost multumit de el pana l-a spart micuta lui.
     Eu am avut o husa foarte misto pana de curand, dar asta chiar lasa de dorit a inceput sa se si zgarie si n-are decat cateva zile. Nici nu pare prea grozava.

     Nu cred ca au facut rabat de la calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.