Internet

About You, returul, tergiversarea, emailurile, telefoanele, aprobarea plății din Germania a banilor care nu mai ajung la client

Se întâmplă că soția de Black Friday, cel organizat de About You, a comandat din aplicația About you două geci de iarna de la Killtec inițial, dar apoi în aceeași zi a anulat una dintre ele! Totuși oamenii au fost atâta de rapizi, încât coletul a fost transmis, până a anulat soția unul dintre colete, adică pe cel care nu-l mai dorea.

La câteva zile apar coletele nu mai știam care cum sunt, astfel că le-am platit pe amândouă la curier.

A urmat apoi soția procedura de retur, a venit curierul. Luat coletul.

Așteptat câteva zile, apoi contactat About You. Inițial au acuzat că acea comandă era anulată la ei în sistem, apoi au menționat că nu au primit coletul. Au solicitat dovada trimiterii coletului de retur plus o declarație pe proprie răspundere că cele semnalate sunt conform cu mențiunile din email și convorbirile telefonice. S-a făcut în tocmai cum au solicitat angajații About You.

Fiindcă nu este chiar o sumă mică, fiind un procent substanțial din salariul minim net pe economie, soția aproape o lună întreagă i-a contactat zi de zi sau la maxim două zile fiindcă nu au realizat plata. Cam “stresulici” pentru angajații About You (dar să nu se plângă), îi place cred să le dedice timp.

Ca fun fact nevastă-mea știe deja numărul comenzii pe de rost!

Pe de altă parte cred că personalul call centrului About You, are idee de cazul nevaste-mii.

De curând mi-a spus soția că le-a făcut și o reclamație la ANPC, fiindcă au trecut mai mult de 14 zile, termen care se găsește public pe site-ul About You că termen de plată a returului.

Astăzi a aflat soția că About You a primit în Cehia coletul, doar că aprobarea pentru plată se face din Germania. Zilnic sau la două zile, de mai bine de 10 zile, angajații callcenter-ului About You îi transmit soției că trimit notificări biroului contabil din Germania.

Voi updata articolul când se va soluționa cazul, dacă vor mai apărea probleme, sau când va avea un răspuns de la ANPC.

În altă ordine de idei, e minunat cum firmele de tipul ăsta reușesc să livreze într-un timp așa scurt și la un preț nesemnificativ pentru ceea ce înseamnă transport din alte țări în România. În același timp un colet la Fan Curier costă peste 30 de lei, iar magazinele locale nu reușesc nici măcar să fie la fel de rapizi. Este minunat și totuși intrigant, cum About You pot și ceilalți nu…

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.