Viata

Interested In Men and Women

“Interested In Men and Women” este o expresie care-mi provoaca deopotriva repulsie cat si interes…repulsie cand vad la un barbat, interes cand vad in descrierea profilului de facebook a vreunei domnisoare.
Ideea e aceeasi, e naspa dar femeia este frumoasa deci o femeie poate cauta frumusetea pe care nu o gaseste la un barbat(probabil). Dar nu e o scuza…

Chestia e urmatoarea, tot mai multe gagicute isi pun acest “atribut” de bisexualitate, public, pe facebook, doar pentru a atrage interes…fiindca in definitiv ele pot fi si virgine. A nu insemna ca trebuie sa fi facut ceva in viata sa-ti declari inclinatiile sexuale, desi poate nici n-ar trebui declarate ele tin de intimitatea fiecaruia.
Chestia e ca un “menage a trois” cu doua domnisoare, nu suna rau…si le mai tachinez pe domnite, cand le prind calcand “stramb”.

Ma gandesc ca, pentru a atrage atentia unii oameni sunt in stare de orice.

PS- anul asta sunt legale si cele nascute in ’96!

16 thoughts on “Interested In Men and Women

  1. Doua, maxim sase! =))
   Acum radem glumim, dar n-ar trebui sa fie ceva intim? Acum fireste unii isi publica pe facebook viata personala, sau consider ca nu au una…nu mai au limita decentei.

  2. De asta cred ca se numeste blog personal, asta cred eu. Poate sa scriu orice doreste, despre orice, despre oricine. Da, sunt legale si cele din `96, dar parca cand vezi una, cu o mentalitate de aia idioata…

 1. Cred ca din aceeasi decenta n-ar trebui sa ne mai dam atat cu capul de pereti insultati de preferintele sexuale ale ALTORA.

  1. mi-am dat cu parerea, nu m-am dat cu capul de pereti si nici nu cred ca am deranjat pe cineva…daca s-a simtit careva deranjat n-are decat sa comenteze, exista dreptul la replica.

   1. asta am si facut , intr-un mod mai cuminte decat cuvantul “repulsie” Avand in vedere ca asta e printre foaaarte putinele dati cand nu sunt de acord cu tine, sper sa nu te superi…prea mult 🙂

    1. N-am de ce, fiecare are dreptul la propria opinie…fiecare poate sa gandeasca pentru el. Ma bucur cand cineva o face 😀

  1. Nu cred ca e ea, caut ceva mai feminin si care sa atraga atentia printr-un suras cald…nu prin sprancene “neinspirat” pensate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *