Viata

Incepe nebunia

De maine oficial incepe facultatea, normal cred ca anul universitar ar trebui sa inceapa de pe 1 octombrie adica de marti…dar ce e normal in tara asta?

Nebunia a inceput deja, am fost sambata sa incerc sa ma cazez la camin, pe la camine si facultate si fireste doar nu rezolvi mare lucru cu bugetarii…m-am intors acasa cum m-am dus, pardon cu niste bani in minus in buzunar(trasnsportul).
Cica anul universitar e programat de la 30 septembrie, adica de maine …cazarea celor care au deja precazare, adica a celor din anii 2,3 si 4 incepe de pe 30. Practic ar trebui sa ma duc cu bagajul pe la cursuri si eventual in pauze sa alerg sa rezolv formalitatile la camin si facultate cu cazarea. Va dati seama? Cu perna si pilota la purtator, va fi mai usor pe frigul asta la facultate, glumesc.
Dar situatia nu-i de gluma…am inteles ca am nevoie de o adeverinta precum ca sunt student, ca sa ma cazez, ma duc la secretariat si mi se zice ca nu poate sa-mi dea decat dupa ce semnez contractul de studii pentru anul in curs, contract care se poate semna dupa data de 2 octombrie.

Daaa si eu cu cazare cum fac?
Adica sincer as vrea sa dau si pe la cursuri, teoretic. Dupa ce mi-am exprimat doleantele si ca e logic sa pot macar luni am inteles ca se va putea luni sa le rezolv pe toate, asa ca maine va trebui sa rezolv formalitatile astea.

Imi urez succes, fiindca anul asta am licenta!

Tagged , , ,

12 thoughts on “Incepe nebunia

    1. Te inteleg, daca poti si esti impacata cu oboseala acumulata de pe urma drumului e in regula…eu consider ca e mai bine sa stau la camin.

  1. Nu am inteles niciodata de ce toate chestiunile astea trebuie sa fie asa complicate…
    Iti urez multa bafta, atat cu caminul, cat si cu facultatea.

    1. trebuie sa le rezolv pana la urma, acum conteaza cand…sper ca maine, ca altfel chiar ca fac urat 🙁

  2. Chestiile astea sunt facute birocratic si complicate intentionat … ca sa te pregateasca pentru viata adevarata 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.