Viata

Imi place jobul meu

Am un job, activ si interactiv… nu ma plictisesc, nu pot sa stau locului, fac miscare.
Dupa o zi de munca nu cred ca as mai avea nevoie de mers la sala, alergat sau alte sporturi.

Astazi nu a fost o zi foarte antrenanta de lucru, ba chiar a fost una din zilele lejere, inca sunt la inceput nu am sarcini de facut, azi mi-am echipat si eu biroul cu cele trebuincioase, va spun asta fiindca nu a fost prea mare alergatura.

Ei bine aseara mi-am pus pe telefon o aplicatie, poate cu care voi sunteti mai familiarizati, una care-mi numara pasii, calculeaza ce distanta am parcurs si in functie de asta cate calorii am consumat. Nu este ceva foarte exact, dar este orientativ:

Step counter 2.0 se numeste aplicatia, pare destul de ok la cat am testat-o.
Cand am ajuns azi la master, m-au intrebat colegii ce fac la munca si le-am spus ca azi am alergat vreo 16 km si au inceput glumele.
“Prin birou?”

Este frumos sa nu fii nevoit sa stai un timp indelungat in acelasi loc, sa fii dinamic sa interactionezi cu oamenii sa fii nevoit sa faci miscare. Bocancii cu bombeu metalic contribuie si ei la exercitiul meu zilnic, avand o greutate considerabila.
Ocup un post frumos, ca loc de munca si mai am multe de invatat ceea ce-mi dezvolta atat mintea cat si trupul fiindca ma tine in priza din toate punctele de vedere.

17 thoughts on “Imi place jobul meu

  1. cu accelerometrul ma gandesc, il sensbilizeaza in atat incat simte socul miscarii motrice produse de mers…

  1. Sunt inginer naval pe partea de productie, intr-un santier de pe malul Dunarii, urmeaza sa primesc bicicleta :D.

    1. nu cred ca ar fi de acord cei de la ssm :D, nu degeaba trebuie sa port boncancii cu bombeu metalic. Al doilea punct ar fi ca nu stiu sa merg pe role.

 1. aveam si eu o aplicatie asemanatoare pe telefon cand nu aveam masina. la final de zi se adunau si 25000 de pasi. mult succes cu jobul.

  1. nu a fost alergatura maxima in ziua aceea, dar nu stiu nici acuratetea daca este exacta dar eu sincer cred ca tinde spre adevar.

 2. Avand in vedere ca eu imi doresc un job in domeniul IT, nu cred ca ma voi putea lauda cu 16km de alergat pe zi. Poate la sala, dupa program sau pe bicicleta.

  1. cel mai probabil nu :D, insa depinde ce dorinta pentru sport ai…la mine face parte din fisa postului cum ar veni.

 3. Vasile, mă bucur mult pentru tine că ești mulțumit de munca ta. Îți urez să ai multe împliniri și bucurii !

  1. Deja lucrez la primul meu proiesct, si este o nava foarte complexa pe partea de tubulatura, ce tine de departamentul in care activez…va fi greu dar daca termin cu bine o sa stiu foarte multe lucruri la final.

Leave a Reply

Your email address will not be published.