Viata

Iar mariti?

>Am auzit ca vor sa mareasca salariile! Ciudat, nu-i asa? Adica toata lumea trece printr-o criza prelungita in care trebuie sa stranga cureaua si ei cresc salariile.
Statul roman poate sa faca asta, doar isi permite, face credite pe spinarea nepotilor nostri, ne amaneteaza copii inainte sa se nasca.
Eu consider ca toata lumea ar fi multumita sa isi primeasca salariile actuale, nu 75% din ce este scris pe cartea de munca. Unde este logica? Eu unul va marturisesc ca nu inteleg, adica statul iti taie 25% din salariu fiindca n-are de unde da banii, dar iti mareste leafa. Poi aia de unde o sa ii dea? Scade inca 25% din ce au oamenii in momentul actual? Foarte probabil.
“Vad manevre,minciuni,nebuni,presiuni,nevoi de bani Romania…Totusi ne place nebunia, fabricata-n Romania!” Camuflaj-Romania

Dumele posturilor TV
Realitatea TV;:”La 48 de ani are 42 lucrati cu carte de munca” as vrea sa o vad si eu pe asta!
GSP TV:” Meme, ai mult de munca!:)” asta e o stire? sau tipul care a scris a gresit caseta de messenger cu cea de munca!

3 thoughts on “Iar mariti?

  1. >De unde sa mareasca, vorbarie ieftina, din predictii si analize facute pe genunchi. De abia s-a mai semnat un acord pentru vreo 900 de milioane de coco.

  2. >Ei le scad si le maresc in acelasi timp, sunt ca Napoleon. O tara condusa de nite imbecili.

  3. >Pai au scazut 25% din salariu, si acum vor sa dea 14% inapoi. Adica tot ramane un minus de 11%.
    Iti iau mult si apoi iti dau inapoi ceva, si vezi ce bun sunt eu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.