Viata

Hai Ioane la mancare!

…unde-i lingura cea mare?

Stiu astazi e Sfantul Ioan, sau a fost… ce stiu este ca a am inteles ca o saptamana nu va fi deschisa cantina studenteasca asa ca am mers la un restaurant din apropiere si am comandat un meniul zilei.

Ciorbita si felul doi, foarte bune de altfel, insa pentru ciorba mi-a adus ospatarul o lingura mica ca o lingurita. Cred ca am stat vreo ora numai sa mananc ciorba.

La multi ani celor sarbatoriti astazi!

Ps- deja am intrat in febra studenteasca, nu prea mai am timp de multe, asa ca ne auzim mai rar o perioada.

Tagged

18 thoughts on “Hai Ioane la mancare!

 1. Asa si? De ce nu ai cerut sa ti-o schimbe, sa-ti aduca ceva cu care sa poti manca normal?
  Succes in sesiune, Pato! 🙂

 2. Strategie de marketing … una e sa dai un ban pe doua inghitituri si alta e sa te chinui 1 ora cu mancarea in fata … stii de ce dai banul, sau poate s-au gandit sa nu faci indigestie!

  Oricum, Nice avea dreptate: cu rusinea mori de foame, eu, in locul tau, chemam ospatarul si-l puneam pe el sa manace cu lingurita, ii faceam cinste!

  1. asa este, oricum mancarea a fost delicioasa!
   Am zis sa nu deranjez oricum a fost relaxant, fiindca eram putin stresat… si sunt inca in perioada asta dificila pentru studenti.

  1. daaa, chiar vorbeam zilele asta la facultate… ca fetele se plangeau ca au pus ceva kilograme si nu intelegeam fiindca eu am mancat de toate si in cantitati considerabile si gras si dulce am si baut si nimic 😀
   Bine nu ca mi-as dori sa ma ingras! Chiar mi-e bine asa.

 3. 😀 Succes in noul an studentesc si data viitoare fa-ti curaj si cere o lingura mare:)Parca mi te imaginez cu lingurita mica in ciorba:D

  1. Am vrut sa fac si o fotografie dar era restaurantul plin si eu eram singurel la masa… deci nu caterinca nu amuzament ma luau de nebun… nu de blogger! hahah

Leave a Reply

Your email address will not be published.