Viata

Greu inceputul, greu si finalul

Este dificil un inceput, cel putin pentru mine…ma urnesc mai greu, dar zic eu ca intru intr-un ritm decent dupa ceva timp.

Chestia e ca totul are un final, la fel si job-ul meu, aproape a trecut o luna, de saptamana viitoare incepe facultatea si trebuie sa ma intorc la scoala. Abia ma acomodasem mai bine saptamana trecuta si asta cu programul, cu activitatile zilnice cu multitudinea de tevi, linii de tevi, spooluri, stuturi, valve, dopuri CSD(de etanseizare) si altele… ca se termina perioada si va trebui sa-i punem STOP o perioada.

E drept ca timpul trece ca vantul, adica nici nu-l vezi…doar simti o adiere si ca anul asta va trece repede, sper ca si bine!

Imi place sa lucrez la inaltime la propriu si la figurat, mi-am confirmat asta.

 

4 thoughts on “Greu inceputul, greu si finalul

 1. Este de apreciat ceea ce faci. E perfect pentru ceea ce se cere azi imbinarea studiilor cu un job aplicat.
  Felicitari!

  1. Multumesc, conteaza foarte mult si pentru mine iti dai seama. Fiindca am ocazia sa inteleg ce-mi doresc mai departe, nu ce mi-as dori la nivelul “vag”. Am avut mare noroc cu sansa asta 😀

 2. 😀 Mi-a placut asta cu lucratul la inaltime la figurat. Cu alte cuvinte iti place sa fii sef?! Si, eventual sa dai ordine. 😛

  Eu nu am lucrat decat la inaltime la figurat. La propriu nu am avut ocazia. 😛 Si nici nu-mi doresc. :))

  1. Imi place sa-mi fac munca bine si sa o fac pe cea care-mi place, pentru a munci din placere…daca nu te-ai pierdut in detalii ai inteles esentialul sa imbini munca cu placerea.

   Chiar e frumos sa vezi totul de sus, ai alte perspectice, ai alta vedere de ansamblu chiar daca trebuie sa cobori sa vezi detaliile, daca esti istet le sesizezi in timp ce urci.

Leave a Reply

Your email address will not be published.