Viata

Frica mea cea mai mare

Drama de Halloween…din Colectiv.

Drama de Halloween din Incheon, Korea.

Nu imi plac aglomerarile de oameni. Refuz sa merg pe stadioane mari, refuz sa merg la concerte mari sau alte manifestatii similare.

Bine, la Colectiv nu a fost ceva incredibil de mare. Acolo puteam fi si eu, chiar ajunsesem in Bucuresti in acea dimineata.

Nu suport manifestatiile de revelion din Bucuresti spre exemplu. Am fost o data, mi-a fost de ajuns.

Mi-e frica sa nu am eu controlul. Mi-e frica si caut sa evit sa fiu prins in busculade. E un sentiment de neputinta sa fii prins de “valul” de oameni. Valul ala aprins de sentimente de supravietuire se poate urca pe tine fara pic de regret.

Recunosc, este una din fricile care ma macina…in rest nu simt ca am.

10 thoughts on “Frica mea cea mai mare

  1. Ma feresc de astfel de zone aglomerate, am fost o data la revelion in Bucuresti…nu m-am simtit comfortabil. Am iesit cu greu din puhoiul de oameni. Si nu era ceva diferit, era oarecum “normal”. Dar imi trecea prin minte “worst case scenario” cand am vazut ca nu am control asupra directiei, sau vitezei de deplasare.

 1. Ehe ști cum e …de ce îți e frică,de-aia nu scapi.

  Nici mie nu îmi place să fiu unde e lume multă, aglomerație…nu că îmi e frică să nu se întâmple ceva…pur și simplu nu îmi place.

  1. Nici nu-mi place, imi amintesc cand eram la Universitate la metrou…la ora 5. Aveam un sentiment neplacut. Dar dupa faza ch revelionul, am realizat ca am asa niste sentimente mai puternice. Nu as zice de panica. Dar de angoasa

  1. Tin sa te contrazic. Controlul nu este doar o iluzie. Controlul il detii sau nu. Aici sunt de acord cu Vasile si chiar si eu evit aglomeratiile unde nu am control. Iar daca este musai sa merg, caut un loc, undeva, unde cat de cat as putea detine controlul – mai la margine.

   1. Sunt de accord cu Kite Surfers. Cand te afli in imposibilitatea de a face ceva la propriu chiar e nasol. Bine puteai sa eviti, dar te-a prins valul CA atunci cand te-ai dus era rarefiata treaba…dar pe parcurs au mai venit zeci de mii de oameni si la plecare chiar e ciudat.

 2. Nu pot să zic că iubesc aglomerația, dar iubesc muzica live, așa că ambele vin la pachet. Drept urmare, o accept ca pe o soacră mai nașpa. Dar dacă fata e mișto…

  1. Acum, Colectiv este un caz aparte. Dar 100 de persoane nu mi se pare o problema in general. Doar daca nu sunt 100 in 60mp

Leave a Reply

Your email address will not be published.