Viata

Fabrica Iepurasilor

Cand am ajuns sambata in Bucuresti, in cadrul hotelului unde eram cazat a fost deschis un proiect dedicat celor mici numit  “Fabrica Iepurasilor”… asa ca mi-am rezervat timp pentru a putea vizita si a vedea ce activitati au “iepurasii”.

Proiectul Fabrica Iepurasilor reprezinta amenajarea unor ateliere de creatie pentru copii in cadrul Hotelului Caro Bucuresti. Proiectul este desfasurat in perioada 7- 22 aprilie 2012, pe 15 aprilie de Paste “Fabrica” fiind inchisa.

Am vizitat mai intai atelierul de incondeiat oua, unde copii erau foarte implicati si interesati. Apoi la atelierul de olarit am intalnit un domn foarte amabil, care se ocupa de modelarea lutului si a carei nevasta impartea si carti de vizita. De asemenea ateliere pentru diverse abilitati practice si artistice, precum: Atelier de educatie rutiera, SMURD, atelier de confectionat  jucarii de plus, atelier de rochite, atelier de instrumente muzicale, atelier de confectionat accesorii, atelier de gatit, atelier cu trenulete etc.

Mai jos puteti sa vedeti, fericirea pe chipurile copiilor si activitatile in care isi pot  descoperi si dezvolta abilitatile si talentele inascute.

Din cate am vazut, atmosfera era una vesela si prietenoasa… copii erau foarte implicati si interesati. Am vazut multe zambete, surase si voie  buna intr-un loc relativ restrans ca spatiu intr-un timp scurt.

Daca as avea copii mi-ar place sa ii duc sa incerce diferite activitati pentru a vedea spre ce au inclinatii si ce le place sa faca.

Tagged , , , ,

5 thoughts on “Fabrica Iepurasilor

  1. Grig :)))) Tocmai in Saptamana Mare:))))
    Foarte buna initiativa atelierului:)
    Ce noroc pe tine, Pato, sa treci pe acolo 🙂 Din ce stiu activitatile astea de creatie sunt mai degraba apanajul femeilor, din pricina ca ar avea mai multa rabdare:P Iar pentru copii, ce sa zic.. daca e de joaca, e foarte bine!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published.